fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Problemes als jardins del Turó del Putxet

Compartir

Entrance_Park_Putxet_Barcelona_August_2014

Si fa uns mesos parlavem sobre les millores que s’estaven fent als jardins del Turó del Putxet, hem de parlar sobre uns efectes negatius que alguns ciutadans han causat. Desgraciadament hi hagut desperfectes en el material públic del parc, les quals no agraden gens als veïns de la zona que freqüenten pel parc i que no han tardat en queixar-se.

 Vandalisme dins el parc

Aquestes destrosses han estat provocades principalment per delinqüència. Cal dir que el parc es tanca per la nit prohibint l’entrada a qualsevol individu. El problema està en què en les darreres setmanes, moltes persones (especialment joves), es colen en hores de matinada.

Altes hores de la matinada

Principalment realitzen activitivats tendencials entre joves com el conegut ‘botellón’, fet que conseqüentment deixen el parc amb molta brutícia, cosa que a l’endemà fa que els veïns hagin de veure l’estat pèsim en què es troba el parc.

La brutícia però, no és la pitjor de les conseqüències, ja que mentre els joves beuen, alguns realitzen actes vandàlics i trenquen part del material públic del parc. En les últimes setmanes, hem hagut de veure com faroles, bancs, papereres…

Els veïns, principals afectats

El problema és que això comporta que hi hagi vidres i restes que poden ser perilloses pels nens i gossos que acostument a estar pel parc, raó principal per la qual els veïns es queixen i que fins i tot han enviat instàncies a l’Ajuntament de Barcelona per tal de trobar una solució.

Més enllà dels factors que s’han anat donant, algunes de les solucions que han proposat els veïns és posar serveis mínims de seguretat (encara que estiguin pagats per la comunitat o l’associació de veïns9, i lògicament arreglar els desperfectes que s’han generat, ja que degut al trencament de fanals, un cop es fa fosc, es nota molt la falta de llum.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.