fbpx

Escriu aquí

Cultura

Portes obertes a Swiss EducationGroup

Compartir
swiss education group pati

swiss education group escola

Coneixeu per dins el perquè del seu prestigi

Swiss Education Group és un dels principals centres de formació hotelera de prestigi internacional,. En ell s’hi convina l’ensenyament acadèmic amb l’experiència pràctica. Durant aquest curs acadèmic podeu fer-hi una visita aprofitant les seves jornades de portes obertes.

Evolució i serveis

El 1982 va fundar la seva primera escola, que avui està integrada per cinc centres de formació: Cesar Ritz College, Culinary Arts Academy, Hotel Institute Montraux, IHTTI School of Hotel Management i Swiss Hotel Management School. Tots ells dissenyats per a satisfer les necessitats de les empreses del sector i oferir una titulació amb reconegut prestigi internacional.

Els seus estudiants reben una educació superior basada en la tradició hotelera suïssa, programes acadèmics d’alt nivell acreditats per universitats del Regne Unit i d’EUA i programes de formació a mida dissenyats i impartits en col·laboració amb empreses del sector líders mundialment. A més, ofereix un equip docent de reconegut prestigi internacional, oportunitats laborals i de pràctiques, possibilitat de col·laborar amb professionals del sector, accés a la xarxa global d’ex-alumnes i tot això amb la diversitat cultural com a ambient.

Portes obertes

No us perdeu l’oportunitat de visitar el campus de Swiss Education Group a Suïssa els dies de portes obertes. Un esdeveniment gratuït i sense compromís, pensat per als joves i els seus familiars. Les pròximes dates per a aquest curs 2015/2016 són: 22-23 de febrer, 7-8 de març, 11-12 d’abril, 25-26 d’abril, 16-17 i 23-24 de maig.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.