Escriu aquí

Per a què serveixen els caminadors?

Compartir

Encara que ens costi creure-ho, els caminadors són uns utensilis que ens acompanyen al llarg de la nostra vida.

Entenem com a caminador una ajuda tècnica per facilitat la nostra mobilitat, des del caminador per aprendre a caminar quan som nens fins que arribem a l’edat anciana i l’utilitzem per problemes físics o de mobilitat per causa de l’edat.

Existeixen caminadors ortopèdics especials per a nens que tenen problemes a l’hora de caminar o d’equilibri. Inclòs persones adultes, en edat intermèdia que es veuen obligats a recorre a caminadors durant la rehabilitació d’una lesió o per necessitat a causa de força física.

caminadors

Cal especificar els tipus de caminadors, ja que hi ha de diferents usos i amb característiques diferents segons la necessitat de la persona.
En primer lloc cal destacar que és un utensili que aporta independència a l’usuari, ja que facilita que l’individu pugui caminar per si sol. També proporciona més activitat, ja que hi ha usuaris que si no disposen d’un caminador acaben passant la majoria del temps seguts.

Els caminadors ajuden a augmentar l’autoestima i la confiança de la persona que l’utilitza, ja que li permet realitzar tasques diàries i no ha de dependre de terceres persones.

És important saber que es poden regular segons les necessitats de l’usuari. Independentment que siguin caminadors amb rodes o fixos es garanteix la seguretat de l’usuari en ambdós casos. Els dos tipus de caminadors compten amb sistemes per impedir que l’usuari perdi l’equilibri o que el caminador perdi subjecció. Els caminadors disposen de frens en el cas que es necessitin.

caminadors

Aquest tipus d’utensili sónmolt més estables que bastons i muletes. Són molt recomanats per a persones fràgils, que necessiten molta estabilitat cada vegada que es mouen. Els caminadors són personalitzables amb una gran varietat d’accessoris segons les necessitats de cada persona, es poden afegir: llanternes, cistelles, bosses, etc.

Si vols conèixer més informació sobre aquest utensili tan important no dubti en acudir al Centre Ortopèdic Rende situat a la zona alta de Barcelona. Allà podràs trobar tota l’atenció que necessiti i li aconsellaran de quina és la millor opció segons les necessitats que tingui.
caminadors 3

Tags::

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *