fbpx

Escriu aquí

Les Corts

Moré, l’Ortopèdia de Les Corts, projecte de qualitat

Compartir
Entrada de l'Ortopèdia de Les Corts Moré

Les farmàcies s’han tornat un bé de primera necessitat durant la pandèmia. Sobretot, per obtenir gels de mans higienitzant, les famoses i demandades mascaretes i els guants. A causa de la crisi de la COVID-19, ens hem hagut de protegir i elles han sigut les primeres a proporcionar-nos tot el que hem necessitat. Però, sempre hi han sigut i mai han marxat, com l‘Ortopèdia de Les Corts.

Ortopèdia Moré, qualitat de vida

El confinament ha portat molts problemes en la nostra mobilitat que s’ha vist limitada i restringida. Per tant, són moltes les persones que asseguren tenir problemes i dolors articulars, o amb l’alimentació a causa de la falta d’esport. Per això, Moré proposa un articular en 60 comprimits per alleugerar el dolor a les articulacions, així com, un spray per enfortir les articulacions sensibles. També, s’hi poden trobar medicaments per tractar el dolor muscular com el Curcuma complex.

Com dèiem, la restricció de moviment ha restringit l’esport durant dos mesos. Per tant, moltes persones s’han reinventat i l’han fet a casa. Però, no ha sigut suficient i Moré proposa diferents complements per a reduir les grasses acumulades, com Lipograsil reductor grasses. També, entre les seves novetats han presentat el Depurativo Bio Detox per als que vulguin començar a fer dieta després del confinament i restaurar la normalitat alimentària.

Abastir medicaments a l’Ortopèdia de Les Corts

També, un problema que es pot haver agreujat és el de la circulació de sang a les cames. Per això, Moré ha presentat tres productes nous de Pranarom per a les cames; un gel i crema per a les cames lleugeres que les alleugera, refresca i tonifica, un spray circulatori per a les cames cansades i pesades, i l’Oleocaps6, uns comprimits per a les cames lleugeres i aconseguir el confort circulatori.

Moré centra els seus esforços a abastir de medicaments i suports farmacològics per a combatre la crisi de la COVID-19. No obstant això, a l’establiment hi pots trobar tota mena de medicaments per a tractar qualsevol problema que tinguis. El seu objectiu és garantir l’abastiment, en temps de pre, intra i post pandèmia.

3 generacions de professionals

La secció d’ortopèdia de la Farmàcia Moré conté més de 5.000 productes de qualitat que busquen el confort de les persones. I ara són més necessàries que mai. 

Moré respon a un projecte emblemàtic del barri que forma part d’un projecte de farmàcia i ortopèdia de tres generacions de farmacèutics que busquen garantir la qualitat de les persones i cuidar la qualitat de les seves vides. El centenari celebrat el passat 4 de maig del fundador de la farmàcia manifesta la consolidació d’un projecte de dècades d’història.

L’immediació de la Farmàcia i Ortopèdia Moré es troba al carrer Galileu, 250, de les Corts. Si véns amb metro, has de baixar a la parada de la Plaça del Centre de la L3. En cas de venir amb autobus, també hi ha una parada davant del centre. Pots agafar el 15, 43, 54 o 59.

Si voleu més informació sobre Ortopèdia Moré ompliu el següent formulari i, pròximament es posaran en contacte amb vosaltres:

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

Et recomanem:

501 racons que has de conèixer abans de morir

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.