fbpx

Escriu aquí

Agenda

Open day Highlands School Barcelona, 3 de febrer

Compartir
Highland School Barcelona

Highlands School Barcelona, un col·legi privat al costat del barri de Pedralbes, bilingüe i catòlic amb l’interès de formar  persones de futur tenint com a base una excel·lència acadèmica i una formació integral mitjançant l’acompanyament personal.

Highlands School Barcelona neix amb la idea d’oferir una escola innovadora i diferenciadora de la resta, amb un nivell alt d’angles i catòlic en un entorn cosmopolita a la ciutat de Barcelona. En aquest centre acullen nens i nenes a partir d’1 any fins els 18 anys, oferent habilitats i eines de d’aprenentatge, no només dotar de coneixements a l’alumne, sino també capacitar-lo per que l’apliqui en qualsevol moment de la seva vida. Highlands School Barcelona també compta amb l’educació diferenciada que es un sistema pedagògic en el que s’utilitza un estil docent a cada sexe per aprofitar les millor les seves qualitats diferenciades a un ritme de maduració adequat i així garantir les mateixes igualtats d’oportunitats.

Highlands School Barcelona té fins a sis mètodes diferents per l’alumne a mesura que va avançant de curs i de nivell, tots aquests nivells i el seu funcionament s’explicaran al Open Day el 3 de febrer, també conta amb 19.000m2, una superfície realment gran per a ser una escola de nivell primària i secundaria, amb 10.000m2 destinats a la formació i integració dels alumnes a l’esport .

Highlands School Barcelona vol mostral la realitat de la societat dels seus alumnes i que adquireixin consciència de la mateixa, per això, durant el curs, els alumnes realitzen diferents activitats de caràcter solidari. Y això no es tot, com que l’escola es catòlica, impulsarà la vida catòlica del alumne de formal integral entre el pares de família, els alumnes i els professors mitjançant el creixement de la fe i fent missa, comunió, confirmació i missa també pels pares de  la mà del Padre Pedro Olarte.

Tota aquesta informació es queda curta per tot el que ofereix Highlands School Barcelona, però podem anar a la seva jornada de portes obertes (open day) el divendres 3 de febrer per tenir una de les millors opcions per als nostres fills.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.