fbpx

Escriu aquí

Actualitat

NOVES MOTOS ELÈCTRIQUES A BARCELONA

Compartir
Motos elèctriques compartides

Les motos de l’empresa Acciona han arribat a Barcelona. La companyia desplegarà un servei de motos elèctriques a la Ciutat, així com a Madrid, València, Sevilla i Lisboa durant els últims mesos.

Aquesta empresa espanyola de promoció i gestió d’infraestructures i energies renovables, ha decidit apostar per Barcelona per a desplegar aquest servei de motos elèctriques compartides.

El servei es desplegarà en les zones més cèntriques de la capital catalana, com a Sagrada Família, Gracia, Eixample i Barri Gòtic, i s’emmarcarà en l’estratègia de mobilitat sostenible, elèctrica i compartida de la companyia.

Es tindrà l’oportunitat de provar aquest motosharing ecològic.

 

COM FUNCIONEN?

Les motos són equivalents a un ciclomotor de 125cc i ofereixen diferents modalitats de conducció: la manera Standard “S”, amb una velocitat de fins a 50 quilòmetres per hora per a ciutat, i la manera de conducció Custom “C”, que permet aconseguir els 80 quilòmetres per hora i que és recomanable per a vies ràpides. Tots els escúters tenen dues places i compten amb dos cascos de seguretat en el bagul.

Les motos compartides, estaran disponibles durant 20 hores al dia, de 6:00am fins a les 2:00am i podran circular per tota la ciutat. No obstant això, hauran d’aparcar-se en l’àrea habilitada que indicarà el mapa de la seva aplicació.

L’únic requisit que cal seguir és donar-se d’alta en l’aplicació o en la web de motos d’Acciona.

La ubicació exacta de les motos es podrà conèixer a través de l’aplicació.

 

FACILITAT A L’HORA DE MOURE’T:

Acciona materialitza el posicionament de la companyia en nous serveis que millorin la mobilitat sostenible en aquesta ciutat.

 

L’era de la mobilitat “analògica” ja ha quedat enrere a la capital catalana i ara les apps per a mòbils són les protagonistes. Els únics elements necessaris per desplaçar-te per Barcelona són l’Internet i el telèfon.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.