fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Un nou parc a Les Corts

Compartir

LesCortsNouParc

La conselleria tècnica del districte de Les Corts  ha creat un pla per a la construcció d’un nou parc al barri. L’objectiu de la iniciativa és tenir una nova zona verda on els veïns dels voltants l’utilitzin per fer les seves activitats i descongestionar altres parcs de l’àrea. L’indret també servirà per connectar la zona antiga del districte de Les Corts amb la part més propera de la Diagonal.

La localització del parc

El lloc escollit per fer la construcció d’aquest nou parc ha sigut la zona que es troba entre els carrers de Numància, de Can Segalar, d’Anglesola i del Doctor Ibáñez. Aquest parc s’enfocarà, sobretot, a les persones que viuen properes a les instal·lacions, per a que puguin fer les seves activitats veïnals. O també, algunes activitats festives com ara fires, espectacles o celebracions.

Les instal·lacions del lloc

Toni Coll, el conseller tècnic del districte de les Corts, va explicar que l’espai comptarà amb diverses àrees de jocs infantils per tal que en puguin fer ús els nens i nenes de les escoles que hi ha a prop. Per tant, serà un centre de joc per els més petits quan surtin d’estudiar. A part també de convertir-se en el lloc de trobada dels veïns dels voltants.

L’empresa privada i els veïns es posen d’acord

Els plans de l’urbanització han tingut accés els veïns, que han donat la seva aprovació a la construcció del parc, encara que voldrien algunes variants, com restar les zones de pavimentació per afegir més vegetació. Les obres es començaran aviat i s’estima que s’acabin de construir al final d’aquest any o a principis del següent.

L’ajuntament ha comunicat que tota la construcció serà finançada per els promotors dels blocs d’habitatges privats de la zona, que se’n faran càrrec d’un cost de prop del milió d’euros en total, per afavorir l’estància dels veïns del barri.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.