fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Nou espai de joc d’aigua al Parc de Joan Miró

Compartir

Plaja de l'Eixample

S’inaugurarà un nou parc de jocs d’aigua infantil al Parc de Joan Miró aquest proper estiu, dirigit a les famílies amb fills de zero a 12 anys. S’ubicarà a les pistes poliesportives del parc, concretament al número 2 del carrer Aragó, i es dividirà en diferents zones lúdiques que son: jocs d’aigua, circuits aquàtics, lliscadors, aspersors i un espai pel descans.

Aquestes noves instal·lacions substituiran la piscina municipal ubicada a la Torre de les Aigües, més coneguda com la platja de l’Eixample, la qual finalment no obrirà més al públic pel soroll que generaven els usuaris. Els decibels registrats superaven el límit establert per l’ordenança municipal, malgrat les mesures que es van prendre per intentar reduir la contaminació acústica, segons l’Ajuntament.

La polèmica pel soroll a la platja de l’Eixample

L’Ajuntament va comunicar que tancava la piscina de la Torre de les Aigües després de la queixa formal que va presentar una veïna al maig del 2018. Els usuaris fins al moment, es van organitzar immediatament per recollir signatures amb la intenció de impedir-ho. Finalment el consistori va tornar a obrir l’espai amb restriccions com la de reducció de l’horari i de l’aforament, el qual fet va provocar grans cues a l’entrada de la piscina.

Tot i amb les restriccions, una sonometria efectuada el juliol del 2018 constatava que el soroll estava 17 decibels per sobre del límit permès en l’Ordenança del Medi Ambient de Barcelona.

El govern municipal ha decidit obrir un nou espai de joc sense limitacions horàries ni d’altres quan s’han trobat amb tanta polèmica entre els habitants. La zona lúdica del Parc Joan Miró obrirà de 10 a 20 hores cada dia de la setmana i tindrà un aforament màxim de 120 persones.

Estada màxima de dues hores

Les famílies només podran estar un màxim de dues hores per garantir que altres infants puguin gaudir de l’espai, el qual obrirà del dia 25 de juny al 6 de setembre.

Una entrada individual costarà 1,60 €, mentre que si es va en grup es redueix a 1,20 € per persona. Si es tracta de famílies nombroses el preu serà de 0,80 € mentre que els menors d’un any i les persones majors de 65 anys tindran l’accés gratuït. També s’oferirà un abonament especial de 8,90 € per 10 entrades.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.