fbpx

Escriu aquí

Actualitat

El Nou Camp Nou va amb retard

Compartir

nou-camp-nou-barca

El projecte de renovació del Camp Nou avança a poc a poc. És poc probable que les obres puguin començar quan estava previst: el juny de 2017. Aquest estiu es va presentar amb bombo i plateret i va generar una gran expectació. Però a hores d’ara els directius del Barça encara estan negociant amb els tècnics de l’Ajuntament.

Els dies passen i els permisos necessaris exigeixen temps. Si algú no fa un cop de volant el més probable és que les obres s’ajornin fins al següent estiu i s’enllesteixin el 2022.

Per evitar frustracions històriques els directius del Barça volen assegurar-se la jugada aquest cop. Tradicionalment han sigut els veïns i els partits d’esquerres els opositors als grans plans d’ampliació del camp. És a dir, si el Barça s’assegura el sí de Barcelona en Comú, ERC i els socialistes, ja tindrà la feina feta. Perquè el club compta que l’entorn convergent i el PP no posaran gaires pegues. La CUP és una altra cosa, però en qualsevol cas es quedaria en solitari.

Un cop tancats els detalls del projecte s’haurà de sotmetre a l’aprovació del ple municipal i s’establirà un temps per fer al·legacions, millors, etc. I mentrestant el Barça corre el risc que s’alteri novament el mapa polític i s’hagi de tornar a començar.

 

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.