fbpx

Escriu aquí

Actualitat

No perdem la tradició: El boixet

Compartir
No perdem la tradició: El boixet

La tradició de fer boixet

Com ja és habitual, dissabte 21 de setembre al matí el Passeig de Sant Joan s’omplirà dels boixets, fils, mocadors, punyetes i tot tipus de filigranes, amb ocasió de la 7a Trobada de Puntaires de La Mercè. El públic podrà veure les millors creacions i una gran varietat de disseny i tècniques, i gaudir en directe del treball de les artistes de les puntes. Una activitat que es va iniciar per no perdre la tradició de fer boixet i per transmetre a les noves generacions aquest art.

En què consisteix?

A la trobada, organitzada per l’Associació Catalana de Puntaires (ACP), participaran prop de 250 persones, provinents de tota la província de Barcelona. L’esdeveniment tornarà a ser un aparador excel·lent de la vitalitat i riquesa d’aquest art, ja que, segons la presidenta de l’ACP, Rosa Maria Provencio, “s’hi podran veure tot tipus de treballs, des de la punta més clàssica i geomètrica fins a la punta més agosarada contemporània, tots els estils i tècniques”.

On es dura a terme?

Enguany, la trobada tindrà un accent solidari i sostenible. Les puntaries participaran en el programa que té el districte de l’Eixample per reforçar les relacions socials de les persones grans que se senten soles, i per això, es convidarà a veïns i veïnes grans del barri a un esmorzar i a participar en aquesta activitat. També com a novetat, l’acte comptarà amb la col·laboració de les cases comercials DMC i Aigües de Barcelona, que per primera vegada distribuiran aigua en gerres i no en petites ampolles de plàstic per evitar l’ús del plàstic d’un sol ús.

La cita serà de 10.30 a 13 hores en el Passeig de Sant Joan, per damunt de la Diagonal. Les persones que desitgin participar s’hi poden inscriure enviant un correu electrònic a l’adreça puntaires@puntaires.com o trucant al telèfon 934 125 078.

No ho dubits, apuntat per promoure la tradició de fer boixet.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.