fbpx

Escriu aquí

Eixample

No més terrasses a Sagrada Família

Compartir

L’Ajuntament ha aprovat definitivament l’ordenació singular dels entorns del temple, que no admet terrasses a les voreres del perímetre del temple.

A més, al maig s’instal·laran sis noves plataformes desmuntables per a terrasses al cordó d’estacionament en calçada als carrers de Sardenya, que s’afegiran a les quatre de Marina per augmentar al màxim possible l’espai reservat als vianants. El consistori també ha presentat un recurs d’apel·lació contra la sentència que anul·la l’ordenació singular del carrer de Blai en considerar que la seva aplicació cerca l’equilibri entre l’ús privat de l’espai públic i el descans dels veïns.

Resultado de imagen de sagrada familia

Els criteris seguits per elaborar la regulació han estat garantir el flux de vianants, els accessos de veïns al comerç, el pas de vehicles d’emergència i serveis i les condicions d’accessibilitat, així com preservar el gaudi visual, un endreçament global i la visió dels edificis de concurrència pública i les plantes baixes comercials.

Cal destacar que, en l’àmbit de la Sagrada Família, els darrers anys no ha parat d’augmentar l’afluència de turistes que visiten el temple. Hi ha al voltant de 4 milions de visitants a l’any a l’interior del temple, i 10 milions de visitants anuals en tot l’entorn.

El sector de restauració té una presència important a la zona, amb 49 locals amb terrassa situats dins l’àmbit d’ordenació i amb més concentració al tram del carrer de Sardenya, entre Mallorca i València. Els trams del carrer de la Marina i de Sardenya des de l’avinguda Diagonal fins al temple són les zones on es concentra el pas de visitants que van i vénen dels autocars.

 

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.