fbpx

Escriu aquí

Zona Alta

Naia Invest i la inversió immobiliària

Compartir
naia invest barcelona immobles

naia invest barcelona immobles

Us guiaran amb el seu servei integral de projectes d’inversió immobiliària

L‘àmplia experiència en el mercat immobiliari de Naia Invest l’avala en la gestió patrimonial immobiliària especialitzada en inversions. Des de Naia, ofereixen un servei integral en l’elaboració de projectes d’aquesta mena. Si voleu invertir en aquest mercat, us ajudaran a crear la cartera d’immobles més adequats al vostre perfil i a les vostres expectatives, us assessoraran en la compra dels immobles, els reformaran per augmentar el seu valor, els llogaran amb l’òptima rentabilitat i els vendran amb la màxima plusvalia.

Enfocats a l’àrea de Barcelona i la costa mediterrània i en les zones més emblemàtiques de la Costa Brava i l’Empordà, ofereixen un coneixement molt específic de la situació en aquella zona i us guien en l’adquisició dels immobles més idonis per la seva cartera d’inversió.

Immobles en rendibilitat

Si adquiriu immobles buits, des de Naia Invest us aconseguiran els millors arrendataris per a les vostres propietats en cartera, obtenint alta rendibilitat a mig i llarg termini. Quan decidiu vendre el vostre immoble, aquest s’oferirà a la seva cartera de cliens tant nacionals com internacionals, aconseguint el millor preu que permeti el mercat. En cas de tenir arrendataris, Naia Invest realitzarà les gestions mensuals tant pel cobrament de lloguers com pel bon manteniment de la seva propietat.

 

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.