fbpx

Escriu aquí

Actualitat

El món de la compravenda d’or

Compartir

Les botigues de compravenda d’or són actualment una forma fàcil i ràpida d’aconseguir diners per les persones que necessiten solvència immediata.

En les èpoques de crisi alguns negocis com la compravenda de l’or es veuen impulsades per les finances en risc dels seus potencials clients. L’or s’ha convertit en una inversió de refugi per a molts inversors, ja que des del 2007 ha triplicat el seu valor. 

Aquests tipus de negoci ha guanyat molta popularitat, ja que és una manera d’aconseguir diners fàcilment. Per tant es converteix en una solució fàcil i ràpida per cobrir necessitats d’urgència de les famílies en crisi del nostre país.

compravenda
Antigament els negocis de compravenda d’or se situaven en pisos d’edificis per proporcionar certa discreció al client, però actualment els trobem ubicats a locals al carrer a la visibilitat de tothom. Els locals de compravenda d’avui en dia ofereixen una major confiança al client, ja que com són més visibles i més transitats aporten una major transparència.

El sector de la compravenda d’or és cada vegada més professional, ja que s’han establert una sèrie de principis que són obligatoris de complir per tots els negocis d’aquest caire. Gràcies a això tot es desenvolupa amb una major transparència, ja que es realitza tot a la vista del client, com per exemple els pesatges o al preu de l’or per gram.

Les joies després de ser pesades se sotmeten a un procés d’autentificació per comprovar que la puresa de l’or és la correcta per després elaborar l’or posteriorment. Actualment s’envia a la policia un informe del venedor i de les joies perquè comprovin la precedència de les joies amb el fi d’assegurar que no es tracta de peces robades.

Els establiments de compravenda d’or gaudeixen actualment d’un èxit indiscutible i per això moltes empreses han volgut desenvolupar franquícies. Tot i que el panorama financer cada vegada és millor en el nostre país, aquest sector segueix molt ben posicionat a causa de les seves vendes en alça.

Si tu també vols vendre o comprar joies pots confiar en la professionalitat i experiència de Comprem Or al carrer València de Barcelona.

compravenda

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.