Escriu aquí

Tags:

MOJITOS INFECTATS A BARCELONA

Compartir

Juntament amb l’arribada de l’estiu, la calor i el turisme, les platges de Barcelona s’omplen de gent amb molta gana i set. Això suposa que les platges siguin un punt de fàcil accés per a la venda il·legal de begudes i menjars, com els mojitos infectats.

Desenes de venedors han tornat amb safates plenes de gots amb suc de llima, fulles de menta, rodanxes de llima, gel i una ampolla de rom per a omplir el got al gust del turista. No obstant això, desconeixem les seves composicions i les males condicions amb les quals es preparen.

 

COM ÉS LA CREACIÓ D’AQUESTES BEGUDES?

Aquests venedors preparen les begudes en contenidors de la platja i en els embornals públics després d’estar amagats entre els cotxes. La creació d’aquests mojitos no reuneixen cap mena de condicions higièniques ni sanitàries, la qual cosa suposa un alt risc de contaminació en les seves vendes.

L’any passat, es va dur a terme una operació contra aquesta activitat i es van detenir a tres persones. Van ser acusades de delicte contra la salut pública després de no veure la mesura higiènica ni sanitària necessitada per a aquest tipus de vendes.

Un cop realitzada la recerca, es va detectar la presència d’Escherichia coli (E. coli), un bacteri procedent de l’intestí d’humans o animals, és a dir, restes fecals. Com a conseqüència, aquests bacteris provoquen infeccions alimentàries i greus problemes per a la salut.

Els “chiringuitos” i establiments de la platja estan molestos ja que que ells sí que tenen llicència. Els seus treballadors declaren que les vendes solen disminuir. No obstant això, encara que aquestes begudes siguin més econòmiquesi te’ls portin a la tovallola, són begudes contaminades. Pot ser és millor pensar-ho dues vegades abans de prendre aquests mojitos si no es vol tenir descomposició intenstinal ni problemes digestius.

Mojitos amb bacteries defecals

Mojitos amb bacteries defecals

Tags::

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.