fbpx

Escriu aquí

Sarrià

El millor pa de pagès de Catalunya

Compartir

Andreu Bertran, sisena generació del Forn Mistral, és el guanyador del Concurs Millor Pa de Pagès Català, una de les cerimònies estrella de la gastronomia catalana.

El Forn Mistral, al barri de Sant Antoni, és un dels clàssics de la ciutat i és molt famós pels seus croissants minis i les seves ensaïmades. I, des d’ara, també ho serà pel seu pa de pagès.

Pa de qualitat

Bertran és un habitual a la competició. Els darrers tres anys ja va ser finalista. Per aquest motiu, el president del Consell Regulador de la Denominació Geogràfica Protegida pa de Pagès, Antoni Figuera, va recalcar que “demostra el seu compromís per fer un pa de qualitat”. Quelcom molt important i que cada cop els consumidors demanen amb més insistència.

El concurs és una bona manera de reivindicar l’essència del pa de pagès català, una mica tocat per tants productes industrials que circulen per la ciutat. El convoca el Consell regulador de la IGP Pa de Pagès Català i té com a objectiu donar a conèixer la professionalitat dels flequers integrats, l’únic pa que té a Catalunya el segell de màxima qualitat que reconeix la Unió Europea.

A banda de Bertran els altres finalistes van ser marta Bosser (ArtBó, Sabadell), Xavier Pàmies (Forn Sistaré 1910, Reus), Miquel Guich (Forn del Passeig, Barcelona) i Emilio José Ojeda (Forn de pa artesà Luna, Sant Joan Despí).

El jurat encarregat d’entregar el premi està format per especialistes en pa.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.