fbpx

Escriu aquí

Salut i sexe

La millor manera de conèixer algú és una cita a cegues

Compartir

Trobar l’amor sempre és complicat. Tant si és instantani i efervescent, com el de Tinder, com si és més exigent, com a Meetic, eDarling o alguna plataforma encara més sofisticada. Però, hi ha maneres més senzilles, i més clàssiques, de conèixer gent, com les cites a cegues.

First Dates real

I com que la idea té molt de potencial una empresa catalana ha decidit explotar-la, es diu precisament Cites a Cegues. Un cop registrat al seu portal, omples un qüestionari i ells s’encarreguen d’analitzar les teves preferències i determinar la compatibilitat amb una altra persona, sempre sota la supervisió de professionals de l’àmbit de la psicologia.

A ningú se li escapen les similituds amb el programa de televisió ‘First Dates’, sense el show intrínsec a tot programa televisiu.

Cita a cegues sense fotos

Diuen que l’amor és cec per això és molt millor anar ben assessorat. Cites a Cegues organitza trobades entre per· sones amb una alta compatibilitat, amb un treball rigorós al darrera, que justifica el seu èxit i l’elevat grau de satisfacció dels usuaris.

Els principals trets distintius del mètode són preservar l’anonimat dels usuaris i oferir una atenció personalitzada el més acurada possible. De fet, no es faciliten fotografies. És una iniciativa que fa bandera de la protecció de dades i suma una mica de fantasia al joc de conèixer algú tot combinant a la perfecció el romanticisme i la sorpresa.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.