fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Més vaques i més llet

Compartir

Campllong: Granja de vaques de Can Feliu, la granja d' en Jordi Bosch. Fotos generals de la granja i de les vaques

Les vaques lleteres augmenten regularment a Catalunya per la petició dels agricultors, que sembla que molts ramaders aposten per aquest tipus de producció. Així ho afirmen les dades de l’assosiació Unió de Pagessos, que demostren l’increment de les vaques comprades i fins i tot exportades.

Situació paral·lela

Però el més curiós de tot, és que aquest increment de les vaques lleteres a les granges de Catalunya, contrarresta am la situació del mercat en aquest sector concret. El cas és que últimament, els preus de la llet han baixat considerablement, amb la qual cosa suposa menys marge de benefici pels productors.

Sembla que la bona resposta dels compradors davant d’aquests preus, ha sigut ben vista pels ramaders, que davant la situació han cregut rendible apostar per la producció en major quantitat i posteriorment, vendre més unitats.

Diferents vies

Podria ser per dues opcions: o bé perquè es confia generalment en la bona resposta immediata dels consumidors, minoristes i majoristes, o bé perquè creuen que aquesta activitat recent i positiva suposaria l’inflació de preus i les unitats adquirides actualment (potser en preus més baixos), resultarien ser una inversió amb més marge de benefici en un futur.

Sigui pel que sigui, el que està clar és que per a molts ha suposat una inversió important, amb la qual cosa molts han decidit córrer aquest risc real perquè veuen com a oporunitat aquesta insercció en el mercat, que al cap i a la fi, no deixa de ser un desafiament cap als consumidors potencials i els consumidors finals.

Tags:
Article anterior

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.