fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Més llibertats a la platja de Barcelona

Compartir
platja Barcelona

A partir d’aquest dimecres, s’han modificat les condicions d’accés a la platja de Barcelona donant més llibertat d’ús a tot el públic.

Barcelona, tot i mantenir-se aquesta setmana en la fase 0, ha decidit canviar la normativa d’ús de les platges. Fins el dimarts, els barcelonins podien accedir a la platja per fer esport entre les 6 i les 10 del matí. També entre 8 i les 11 de la nit. Però, des d’aquest dimecres s’ha ampliat tant l’horari d’entrada com els usuaris que se’ls hi permet l’accés.

Els infants de Barcelona també podran accedir a la platja dins del seu horari d’esbarjo

Per tant, tant de les 6 fins les 10 del matí, com des de les 8 fins les 11 de la nit, els adults hi podran seguir practicant esport individual. En aquesta franja horària tots els barcelonins poden apropar-se a alguna de les 9 platges de la ciutat independentment de la distancia en que es trobi el seu domicili.

A les 10 deixaran l’espai per que en puguin fer ús les persones majors de 70 anys fins les 12 del migdia. Aquest grup de persones també i té accés en el seu horari del vespre, de 19h a 20h. Però en aquest cas, només es permet la l’accés als homes i dones que viuen a menys d’1 Km de la platja.

A partir de les 12h fins les 19h, és el torn dels infants. Ells per primera vegada, se’ls hi permet l’entrada a la sorra sempre i quan vagin acompanyats d’un adult. Com en el cas dels majors de 70 anys, els infants que visquin a més de 1km d’alguna de les platges, no té dret al seu ús.

La Fase 2, serà el moment del bany recreatiu

Eloi Badia, regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Barcelona ha declarat als mitjans de comunicació que el bany recreatiu es preveu iniciar-lo durant la fase 2.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.