fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Més accidents a Barcelona

Compartir

accidents a barcelona

Uns dies complicats

En aquests dies previs a les vacances d’estiu i a l’entrada de la pròpia època estiuenca, molta gent espera amb moltes ganes l’entrada d’aquests dies ja que signifiquen l’inici de les vacances d’estiu en la gran majoria dels casos. És per això que també s’ha vist reflectit en moltes ocasions als carrers de Barcelona.

Els accidents de tràfic a les zones urbanes de Barcelona cada cop són més freqüents en aquestes dates, i la principal causa sembla ser que és la mateixa en la gran majoria de casos. Segons algunes fonts, sembla que els accidents es produeixen degut a l’estrés dels conductors, que s’escenifica amb  l’excés de velocitat, saltar-se semàfors en vermell i fer cas omís a les senyals de trànsit.

Un aspecte psicològic

Aquest estrés es deu al fet que les últimes setmanes de jornades laborals, acostumen a ser les més estresants perquè es vol deixar tot enllestit de cara als dies de vacances, i a la vegada lògicament es tenen moltes ganes que arribin, fins al punt que molts psicòlegs apunten que en aquests casos, es perd racionalitat en la pressa de decisions ja que es volen fer de manera més ràpid, inconscientment tenint relació amb el fet que es vulgui acabar ja algun aspecte, en aquest cas els dies de treball.

Cal dir prò que per sort aquest increment dels accidents en algunes zones urbanes de la ciutat, han sigut accidents lleus, és a dr, no hi han hagut víctimes mortals, ja que com a molt ferits lleus sense greu consideració. Això sí, està demostrat que els accidents han augmentat durant el mes de juny, fet que reforçaria aquesta teoria.

La causa directe

Barcelona com bé sabem, és una ciutat que es caracteritza per la gran massificació de vehicles, el qual provoca un gran nombre de caravanes en les hores punta, i a la vegada aquests accidents que sens dubte gran part de culpa ho té això.

L’Ajuntament i la DGT han iniciat investigacions per intentar millorar aquesta situació i detectar quins són els punts més potencials per la causa d’accidents de trànsit, i a la vegada detectar si realment aquesta teoria que tindria una relació directe amb l’aspecte psicològic, seria determinant per saber-ne’n les causes.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.