fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Estudiar idiomes a l’estranger

Compartir
londres

londres

Immersió lingüística a Europa o els EUA

Cada cop són més persones els que decideixen marxar fora a perfeccionar idiomes. Si una cosa no es pot negar és el fet que amb una immersió lingüística serà molt més fàcil i ràpid aprendre la llengua i adquirir-hi un domini.

Ara que l’estiu ja és aquí és el moment idoni, sigui pels més petits de la casa o pels més grans. Primer de tot caldrà escollir quin idioma volem aprendre i quin és el nostre destí, Europa o EUA. Després, haurem de pensar quina mena d’estància pretenem, en el cas dels més petits: esportiva, cultural, merament acadèmica, familiar, campaments… I en el cas dels adults, quina mena de destí preferim: gran o petita ciutat, bullici o tranquil·litat. L’oferta d’Interway és més que variada i ofereix una àmplia possibilitat de cursos, podeu trobar-la aquí.

A més, pels més petits, també teniu l’opció de dur a terme una immersió a Espanya, envoltats de nadius anglosaxons però sense allunyar-se massa de casa. Els adults també tenen l’opció de cursos especialitzats per a professionals, per a millorar la parla en l’àmbit dels negocis

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.