fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Llargues cues a l’Aeroport del Prat

Compartir

vaga aero

Ahir dilluns es va començar una vaga a l’aeroport de El Prat per part dels controladors de seguretat que va provocar un gran caos entre els clients de totes les companyies àerees. Les cues es van allargar fins a més de dues hores, on alguns dels que van arribar amb menys temps de marge, van perdre l’avió en el qual molts havien de marxar de vacances.

Són moltes les crítiques que han rebut la companyia de seguretat, però el cas és que la principal causa per la qual han iniciat aquesta vaga, és per la falta de personal i les hores extra i llargues jornades que han de fer, degut a la gran quantitat de treball que han de realitzar i que no donen abast.

A més se li ha d’afegir que alguns dels treballadors que entren, no reben la formació adequada i coherent perquè puguin realitzar les seves tasques de forma òptima, amb la qual cosa enradereix i no facilita el treball, no només perquè puguin anar més lentes les cues, sinó perquè aquells treballadors més experimentats han d’estar ajudant constanment a aquells més nous que ho necessiten degut a la seva falta d’ensenyança que han rebut en la formació prèvia.

La vaga de zel va ser intermitent al llarg del dia i amenaçaven de repetir-la si no s’atenien les seves demandes. Segons els treballadors, el problema és que no se’n contracta prou per atendre el gran volum de feina de l’estiu. Fins al punt, asseguren, que s’està posant en risc la seguretat.

Els vigilants van dedicar més temps a cada inspecció i van fer complir les normes escrupolosament, cosa que va paralitzar el flux de passatgers.

Si no s’arriba a un acord, podria haver-hi vaga indefinida a partir de la setmana que ve, cada divendres, diumenge i dilluns.

A primera hora del matí s’han tornat a repetir les cues a l’aeroport del Prat, just abans de lareunió entre la direcció i els treballadors de l’empresa de seguretat EULEN, encarregada de fer els controls d’equipatge als passatgers abans d’accedir a la zona d’embarcament, per solucionar el conflicte laboral. 

Després que hi hagi hagut aglomeracions entre dos quarts de sis del matí i les set la situació s’ha anat normalitzant, però partir de les nou, se n’estan tornant a formar.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.