fbpx

Escriu aquí

Actualitat

L’esport i el turisme es concentren a Barcelona

Compartir

BCNmaratóTuristica

Barcelona troba en l’esport una nova atracció turística. Des de fa anys la capital catalana ha anat creant esdeveniments esportius de diferents categories, tot i que les activitats no estaven centrades a atreure a públic turístic, en la última gran cursa feta a la ciutat hi ha hagut una presència important d’atletes estrangers.

Assistència multicultural a l’última marató

En l’última gran marató, feta al 10 de març, es va observar l’alta participació de persones de diferents nacionalitats, a la del país amfitrió. Sent els atletes de països de la comunitat europea els que més van assistir a la cursa. Un 49% dels prop de 18.000 participants en el Zurich Marató, celebrat el passat dia 10, eren estrangers, de 107 països diferents. Pels carrers de Barcelona van córrer més de 2.000 francesos, 1.200 britànics, gairebé 600 italians, 500 alemanys, 272 polonesos … Una gran part d’ells van arribar a la capital catalana uns dies abans de la prova i molts ho van fer al costat de familiars o amics. Alguns d’ells, a més de participar a la cursa, van aprofitar la visita per conèixer la ciutat barcelonesa.

Nou turisme esportiu a la ciutat

Aquests últims anys, s’ha notat la presència, cada vegada més important, de participants d’altres països. Raó per la qual ha fet plantejar-se a les institucions, de la ciutat comtal, fer una aposta ferma per la creació de grans esdeveniments esportius i centrar-se, ara si, en atreure turisme esportiu a Barcelona.

Altres categories que desperten interès en el públic estranger és l’IronMan que va tenir un 85% d’atletes de fora, en l’última marató va ser el 49% (millorant un 5% respecte a l’edició anterior) , el Rally de Catalunya amb 26%, el mundial de Pilota de l’any passat que van assistir un 30%, al Open de tenis Banc Sabadell amb un 16% o al torneig de Reyes de hockey d’herba amb 20% entre molts altres esdeveniments.

Tags:

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.