fbpx

Escriu aquí

Actualitat

L’Espai Barça pels veïns de Les Corts

Compartir

espai barça

Tot i que ja se sabia de la seva confirmació, la setmana passada es va executar l’acord final entre el FC Barcelona i l’Ajuntament per tal d’arribar a un tracte perquè a partir de l’any vinent comencin les obres del nou ‘Espai Barça’. Un espai que consitirà en remodelar l’actual estadi del Camp Nou, enderrocar l’actual Mini Estadi i Palau Blaugrana i a la vegada contruir un nou pavelló, en substitució del Palau.

Obres consistens en un futur

Cal recordar que els terrenys (pertinents al barri de Les Corts) no són públics, ja que són propietat privada del Barça. Tot i així necessitava el permís vigent de l’Ajuntament, ja que les obres lògicament afecten no només al terreny públic sinó als veïns.

Uns veïns que a dia d’avui no estan molt contents amb l’acord de l’Ajuntament ja que creuen que no se’ls ha considerat i que no s’ha pensat en què poden sortir perjudicat, en un barri que tot el turisme es concentra en un únic punt, el Camp Nou.

Les obres aparentment duraran com a mínim uns quatre anys, cosa que segons els veïns estaran afectats diàriament ja que tindran molts carrers tallats durant un temps i el soroll serà constant i diari. A més, tindran molta dificultat per aparcar, en una zona que normalment no hi ha molt aparcament.

Els veïns reclament beneficis

Cal dir que els dies de partit aparcar és pràcticament impossible, ja que no només és que hi hagi pocs llocs sinó que en molts està prohibit fer-ho, ja que com ja s’ha dit, el terrenys és propietat del club, tenint la potestat i llibertat de fer aquest tipus d’accions.

Així doncs els veïns consideren que aquest nou acord entre Ajuntament i club no els beneficia gens a ells, sinó que únicament es deu a un acord amb interessos econòmics per ambdues parts. D’aquesta manera, decepcionats amb l’Ajuntament, l’associació de veïns ha iniciat protestes públiques on reclamen alguns factors que els puguin afavorir.

Una de les propostes que els pugui beneficiar, és que el pàrquing subterrani que s’inclourà dins d’aquests Espai Barça, tingui unes plaçes pels veïns, per poder combatre aquesta dificultat d’aparcar i més en dies de partit. Tot i així cal destacar que aquesta proposta no depén de l’Ajuntament, sinó del Barça ja que el pàrquing serà totalment propietat de la institució.

Caldrà veure en els pròxims mesos com evolucionarà aquestes propostos, i sobretot si els veïns i totes les parts acaben satisfetes amb els nous acords que es puguin produir d’ara en endevant.

Tags:

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Següent