fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Les destinacions més econòmiques per viatjar a l’orgull

Compartir

Milà i Londres són les ciutats més econòmiques i més visitades pels barcelonins

L’orgull s’ha convertit en una de les reivindicacions principals als països occidentals per defensar els drets del col·lectiu LGTBI. Durant aquesta festivitat molts aprofiten per gaudir , sortir de festa i anar a bars d’ambient. Una bona opció per fer tot això és viatjar i viure la manifestació des d’una altra ciutat. Segons el portal kayak.es aquestes són les destinacions més econòmiques per viatjar a l’orgull:

Milà

És la destinació més econòmica i propera pels barcelonins. El preu mitjà és de 69 euros, la qual cosa fa que sigui una ciutat cada vegada més de moda per viatjar per l’orgull. La llibertat que respira la ciutat italiana és admirable des del punt de vista dels drets de la comunitat LGTBI.

Londres

Londres és la segona ciutat més econòmica amb un preu mitjà de 78 euros. La diversitat, la tolerància i la lluita del col·lectiu a la capital britànica fan que sigui una de les destinacions més agradables per viure un dia com aquest. 

Berlín

Amb una mitjana de 107 euros, Berlín s’està consolidant com una alternativa per gaudir de l’orgull. En aquesta ciutat, igual que a tot Alemanya, les reivindicacions van en augment any rere any.

Dublín 

Viatjar a Dublín té un preu mitjà d’uns 110 euros. Si vols seguir la jornada amb més tranquil·litat i de nit visitar algun pub o bar d’ambient, aquesta és la ciutat ideal.

París

Capital de la lluita i la llibertat, París és la ciutat per excel·lència on han començat les principals reivindicacions de la història i l’orgull no en queda exclòs. El preu mitjà és de 129 euros.

Nova York

Fora d’Europa també hi ha un gran seguiment per a l’orgull, malgrat que el preu per viatjar-hi és molt més elevat. Nova York té un preu mitjà de 512 euros. És una ciutat cosmopolita on trobareu gent d’arreu del món reivindicant el mateix que vosaltres.

 

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.