fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Les Corts cuida els vianants

Compartir

ConxitaSupervia-1024x782

Moltes zones de Barcelona i la seva zona metropolitana estan d’obres durant aquests mesos potser més del que és habitual. La principal raó, és que a molts d’aquests llocs s’està intentant canviar algunes vies i ambientar-les principalment per l’ús dels vianants.

Un nou barri que se suma

En el cas del barri de les Corts (que està començant el projecte), aquest dilluns començaran les obres al carrer de Conxita Supervia, que tenen per objecte transformar aquesta zona per tal de donar un ús prioritari al vianant, dins el marc del pla de superilles de la ciutat de Barcelona.

Aquest carrer es converteix en una plataforma única que incorpora zones d’estada, grans parterres amb vegetació i nou arbrat. També s’hi col·locarà mobiliari urbà, enllumenat amb tecnologia led, i s’enderrocarà el mur davant del centre cívic i es projectarà una nova façana.

Planificació i execució

Les noves mesures sens dubte confimen que l’Ajuntament vol millorar la situació en la qual es troben els vianants i les condicions que aquests tenen a l’hora de caminar pel carrer. A més s’extrapolen i es compaginen amb la nova norma de restricció de la ciruculació de vehicles d’altes emissions (introduida l’1 de desembre), en la qual el principal objectiu és reduir la contaminació que els vehicles expulsen.

D’aquesta manera i reforçant la pròpia llei impulsada i executada per l’Ajuntament vigent, s’ha cregut convenient que una de les millors maneres per seguir amb aquestes campanyes per combatir la contaminació, passa per no només restringir els dies de permissió per a la circulació de determinats vehicles, sinó que es restringeix els punts de circulació fent vies peatonals exclusiva pels que van caminant.

 

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.