fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Les Corts aposta pel comerç local

Compartir
les Corts comerç local

El teixit comercial de les Corts i 5 associacions del districte s’uneixen per impulsar una campanya per sensibilitzar a la seva població a consumir en el comerç local.

Una campanya creada pel comerç de les Corts

“Ara més que mai, amb el comerç del barri guanya les Corts!”, és l’eslògan que acompanya la iniciativa que persegueix dos objectius.

Per una banda, es vol agrair l’esforç i dedicació de tots els treballadors que han mantingut oberts els establiments de primera necessitat al barri durant tot l’estat d’alarma. Parlem doncs de farmàcies, negocis d’alimentació o neteja. Ells han continuat al peu de canó mentre el veïnat restava confinat a casa esperant que la tempesta minvi.

Per una altra banda, es persegueix l’objectiu de sensibilitzar i promoure als residents de les Corts, que comprin a les botigues del seu barri. Que donin vida als petits negocis locals i entre tots reactivar l’economia i activitat de l’entorn.

En aquesta campanya hi participen 5 grans associacions: l’Eix comercial Sants-Les Corts, Associació de concessionaris del Mercat de les Corts, El Mirall de Pedralbes, l’Associació de comerciants El cor de les Corts i Les Corts Comerç 08028.

Varies accions acompanyen la iniciativa

Com hem dit, l’objectiu és promoure la compra en el comerç local. Per aconseguir-ho han dissenyat diverses accions dirigides als ciutadans del barri.

En primer lloc s’ha elaborat un mapa comercial del districte. En ell es poden ubicar els comerços associats al districte i filtrats per sector.

En segon lloc s’han creat rutes comercials on es dona informació dels locals en els diferents eixos i associacions comercials i el servei que es dona en cada establiment.

També es publiquen entrevistes als presidents/es dels eixos i associacions comercials on expliquen els establiments que podem trobar al districte.

I també s’uneix a totes aquestes accions altres com fulletons, promocions, sortejos, etc.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.