fbpx

Escriu aquí

Actualitat

L’Ajuntament vol recuperar el solar dels antics jutjats per fer-hi habitatge públic i equipaments

Compartir

L’Ajuntament vol recuperar la gestió del solar dels antics jutjats per fer-hi habitatge públic i equipaments, entre els quals estaria la nova comissaria de la Guàrdia Urbana de Ciutat Vella. 

El plenari del districte de Ciutat Vella ha aprovat una proposició de Barcelona en Comú que insta el govern català a deixar sense validesa l’acord  d’ús  signat els anys 80 i així poder destinar el terreny a habitatge protegit, equipaments i es sipai públic. Cal recordar que aquest mateix solar, durant la dècada dels 80, l’Ajuntament el va cedir a la Generalitat per a usos judicials, que es van mantenir fins al trasllat de l’activitat a la Ciutat de la Justícia.

L’enderrocament del solar, situat al Passeig Lluís Companys, es va iniciar el setembre de l’any passat i fins el 2009 ocupava els antics jutjats.  Tanmateix, la Generalitat ja havia manifestat la intenció d’aixecar en aquest solar la nova Audiència Provincial de Barcelona però no s’ha concretat ni calendari ni tampoc té un pressupost assignat. 

Per altra banda, són moltes les fonts municipals que asseguren que recuperar la gestió del solar passa per revertir l’acord entre entre les dues administracions. 

Typical modern residential building in Eixample district of Barcelona, Spain
Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.