fbpx

Escriu aquí

Actualitat

La Mostra de Comerç de Sant Gervasi celebra 20 anys

Compartir

festa sant gervasi

El dissabte 10 de juny, durant tot el dia els comerços de Sant Gervasi surten al carrer per commemorar la 20a edició de la Mostra de Comerç de Sant Gervasi.

Aquest any, la Mostra formarà part de la programació de la Festa Major de Sant Gervasi 2017, i a partir de les 7 de la tarda i fins a les 12 de la nit a la part més baixa del carrer Muntaner (entre el carrer Sant Màrius i la Ronda General Mitre) es farà un Tastet de Festa Major, amb tapes elaborades per les parades del Mercat de Sant Gervasi i altres establiments d’alimentació del barri.

La jornada festiva es clourà amb un concert de música rock dels anys 70’s, 80’s i 90’s, amb el grup Beat Bang, a partir de les 21.30 h.

L’objectiu és fer partícips a tot el veïnat i visitants, grans i petits, de la gran festa del Comerç del barri.

A causa de la Mostra, el trànsit del carrer Muntaner quedarà tallat, des de la plaça de la Bonanova fins a la Ronda General Mitre. S’habilitaran sectors específics per als diferents tipus de comerços, i s’adequarà l’espai de la calçada per a expositors i vianants incorporant una zona lúdica i de jocs al tram entre el carrer Bisbe Sivilla i carrer Reus.

Es tracta d’una magnífica oportunitat perquè els comerços més petits i locals de la zona puguin tenir una fira dedicada i especialment per a ells. El cas és que avui dia, els comerços de grans empreses són les que agafen més empenta, més beneficis i tenen moltes més facilitats per fer front als pagaments i les despeses. D’aquesta manera, l’Ajuntament el que intenta és incentivar l’activitat del comerç local, que sembla que a diu d’avui només aquells més tradicionals i fidels a les botigues de tota la vida, són els que mantenen vius aquests comerços, però el fet real és que desgraciadament, cada cop més s’estan perdent aquest tipus de comerços.

 

Horaris:

Mostra de Comerç:  de 10 a 20.30 h

Tastet de Festa Major : de 19 a 24 h

Concert Beat Bang : de 21.30 a 24 h

Més informació sobre la Mostra: BARNAVASI. Tel. 618 98 80 89

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.