fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Com millorar el teu anglès ràpidament

Compartir
anglès - La Torre de Barcelona

Com ja vam comentar anteriorment en l’article “La importància de l’anglès al currículum“, saber anglès és una aptitud bàsica per tothom avui en dia. Això es deu a que, com a individus o empresas, tots estem interconnectats gràcies als avanços en la comunicació i el transport.

anglès - La Torre de Barcelona

La tasca d’aprendre un idioma pot ser més fàcil del que t’imagines si segueixes aquests consells tant senzills.

Pensa en anglès

Com en qualsevol habilitat que vols començar a aprendre, el primer que has de fer és marcar-te un objectiu que sigui lo suficientment fort com per motivar-te a dedicar el teu temps i esforços a la tasca. Un exemple seria mudar-te a viure al estranger o poder parlar amb un amic angloparlant en la seva llengua.

Un cop ja tinguis clar això, has d’introduir l’anglès en la teva vida, és a dir, escolta música, mira pel·lícules i series, escriu mails i, sobretot, pensa en anglès. Fes-ho des diàriament des del moment que comencis les primeres lliçons i segur que notaràs una millora molt més rápida.

Posa en pràctica el que has après

Busca algú amb qui poder practicar l’idioma. Mantenir una conversa amb un altre t’ajudarà a guanyar fluïdesa i confiança a l’hora de comunicar-te amb els altres i veure que realment estàs millorant.

Si no trobes a ningú intenta practicar amb tu mateix, encara que sigui parlant en veu alta. Una altra manera molt útil pot ser cantant cançons que a tu et motivin en anglès. Es pot convertir en una tasca molt divertida.

Perd la vergonya

Aprofita totes les oportunitats que tinguis per practicar-lo, no tinguis por d’equivocar-te. Sempre que trobis a alguna persona angloparlant no deixis escapar l’ocasió per mantenir una conversa en el seu idioma. De la mateixa manera t’aconsellem que si viatges utilitza el teu coneixement per preguntar com a arribar als llocs o dades curioses sobre el que estiguis visitant. Els primers cops segur que et costarà una mica, però ja veuràs que poc a poc aniràs notant la millora fins a sentir-te completament segur.

Si encara no has trobat acadèmia on començar a aprendre les primeres lliçons, consulta informació en British Council.

anglès- la torre de barcelona

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.