fbpx

Temps i Disseny, la teva joieria

Costa molt trobar d’aquells petits i tímids tallers de joieria de l’Eixample que apleguen anys i anys d’experiència, com és el cas de Temps i Disseny. Més de 60 anys de presència al mercat oferint al client un servei i atenció personalitzats, amb un producte final de gran qualitat en joieria i rellotgeria.

La joieria de l’Eixample amb presència internacional

El seu disseny i qualitat de joies i rellotges els han fet tenir una presència consolidada i important a les millors fires internacionals per a poder actualitzar el producte i fer-lo més exclusiu.

Temps i Disseny neix al 1998, ja amb una experiència prèvia de més de 30 anys en el sector, iniciant la seva activitat professional de marca pròpia com a fabricant i majorista en el sector de la joieria i rellotgeria.

Bulevard Rosa

El seu èxit i bon treball els va portar en 2008 a incorporar una botiga pròpia al prestigiós Bulevard Rosa de Barcelona, situat al Passeig de Gràcia. Estar en aquella zona els dotà de cert renom i prestigi. El 2019 es traslladen al carrer Villarroel, just davant del Mercat del Ninot, on encara s’hi troben actualment.

La seva internacionalització i el contacte constant amb les últimes tendències i dissenys els han portat a oferir un tipus de complements de joieria i rellotgeria: una àmplia gamma apta per a tots els públics; homes, dones, adult o jove.

Joieria de l’Eixample per a tot el públic

En rellotgeria disposen d’una exclusiva varietat de marques, totes elles reconegudes internacionalment. A més, models i articles en aquest àmbit i en joieria surten del propi taller especialitzat en reparació, transformació i restauració de peces. 

Individualitat és l’essència de la joieria

La clau del seu èxit és, a més de disposar l’últim en tendències, la personalització de les joies que disposen. D’aquesta manera, aconsegueixen un tracte individualitzat i al gust de tothom, ja que per a ells, cadascú té una essència especial. Aquest fet els serveix com a inspiració per a les seves joies. 

La seva professionalitat en el taller els permet garantir un excel·lent servei personal i amb l’assessorament més adequat a les necessitats dels clients.

Contacte

Adreça: C. de Villarroel, 155, 08036 Barcelona

Telèfon: 934 542 845

Província: Barcelona

Per a més informació podeu consultar la seva pàgina web.