fbpx

Kapio Jewels

KAPIO JEWELS neix amb la voluntat d’apropar la joieria de qualitat a un públic cada vegada més exigent, conscienciat i responsable.

El projecte de Kapio Jewels neix l’any 2020, de les mans d’Oriol Capellm arran la idea de crear una marca de joieria de qualitat a preus més assequibles que les grans cases de joies. El projecte summament jove veu la llum mitjançant un compromís amb la producció responsable, el consum estructural i una econòmica circular i respectuosa amb l’entorn. 

La primera de les col·leccions de joies, amb prop de 30 peces, neix amb l’ajuda d’alguns tallers de Barcelona. Algunes de les peces es troben realitzades amb tècniques d’artesania manual i d’altres amb tècniques més avançades tecnològicament parlant. Els materials que es treballen són la plata i l’or llei per tal d’aconseguir una duració llarga del producte final. 

El projecte de Kapio Jewels s’enfoca per a un comerç de proximitat i local, on es fomenta l’economia propera. L’empresa intenta prendre consciència, i reduir considerablement, la seva petjada de carboni i treballa sota la demanda de fugir de la sobreproducció. A més, inclouen els embalatges reciclats i lliures de plàstics en totes les seves produccions. 

Contacte

Adreça: joieria online amb seu a Barcelona ciutat.

Telèfon: 664 587 357

Província: Barcelona

Per a més informació, podeu consultar aquí la seva pàgina web.