fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Internet, un bon lloc on cercar extraescolars

Compartir

activitats-extraescolars

Buscaextraescolares.com és el primer buscador espanyol gratuït d’acadèmies i centres d’activitats extraescolars per a nens que filtra la matèria, barri o zona. Una eina per ajudar els pares i les famílies a trobar de manera ràpida i senzilla les acadèmies o centres més propers als domicilis o les escoles dels nens.

En sis mesos de funcionament la plataforma compta amb més de 500 acadèmies i centres registrats a tot Espanya. L’ha posada en marxa l’emprenedora Cristina García, després d’advertir la necessitat per part dels pares de facilitar la cerca d’acadèmies extraescolars registrades en el buscador a finals de 2016. “Fins ara els pares ens tornàvem bojos intentant trobar els centres d’acadèmies d’extraescolars més apropiats per als nostres fills i més propers a l’escola, al domicili familiar o dels avis”, explica ella mateixa.

 

Rastreig a Internet

La cerca de l’acadèmia ideal exigeix molt de temps als pares per la necessitat de visitar-les físicament d’una en una. Aquest cercador permet acotar la recerca des de casa o fins i tot des del mòbil i reduir el nombre de visites, a banda de la possibilitat de descobrir quines són les extraescolars que els fills poden fer a l’àrea on residim. De fer, la història comença per aquí: escrivim l’activitat que interessa (ballet, jazz, anglès, xinès, rus, piano, guitarra, futbol, pàdel, arts marcials, robòtica, pintura, manualitat, reforç escolar o necessitats especials, per posar només alguns exemples), i a continuació indiquem la zona o el barri d’interès. Automàticament el web desplegarà les acadèmies registrades amb els criteris de cerca introduïts en els camps pertinents.

A partir d’aquí els pares cliquen sobre les fitxes de les acadèmies que els interessen per veure la informació de contacte, les activitats i els horaris, i es posen en contacte amb el centre per mail, telèfon o fent una visita presencial.

L’avantatge afegit d’aquesta plataforma és que directament des dels webs es poden imprimir les fitxes de les acadèmies seleccionades, guardar-les en PDF o enviar-les per correu a un amic o familiar a qui pugui interessar. Si la cerca d’acadèmies es fa des del telèfon mòbil també es pot fer servir el whatsapp.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Articles relacionats