fbpx

Escriu aquí

Actualitat

La indústria europea del turisme es mostra preocupada per la inseguretat

Compartir

La indústria europea del turisme es mostra preocupada per la inseguretat. El representant de la indústria europea del turisme, Tim Fairhust, reconeix que veuen amb preocupació “la seguretat als carrers i la gentrificació a Barcelona”. El representant del lobby turístic també afirma que la capital catalana és “víctima del seu propi èxit” des dels Jocs Olímpics de 1992. Recomana que Barcelona es defensi de manera que pugui reduir l’efecte negatiu del turisme, per exemple, la contaminacióDe fet, un estudi de la federació d’ONG ecologistes Transport & Environment va revelar que Barcelona és la ciutat europea més contaminada pels creuers. A l’hora, també demana que es valorin els efectes positius que el turisme té per l’economia.

Fairhust assegura que la ciutat és segura, però alerta que els robatoris són un problema que pot perjudicar el turisme i també alguns successos. Aquest dilluns, per exemple, hi ha hagut dues morts violentes a la ciutat a Can Tunis i a la Mina. A més, demana que es cuidi la imatge de Barcelona i que es vigili com es difonen per televisió i les xarxes socials imatges de disturbis als carrers com, per exemple, durant el referèndum de l’1-O.

Per altra banda, a part que la indústria europea del turisme es mostra preocupada per la inseguretat , des de l’Associació del Turisme Europeu, també apunten que la gentrificació pot fer perdre visitants a la ciutat.Per això, Fairhust aconsella “repartir la gent en diverses àrees geogràfiques”. També insta a l’Ajuntament a reforçar mecanismes per controlar la tipologia de botigues i serveis que ha de tenir la ciutat. Reconeix que la concentració de visitants ha generat malestar entre els veïns, tot i que considera que “no s’han de demonitzar els turistes”.

Fairhust considera que un altre problema de la ciutat són els pisos turístics. En aquest sentit, critica que plataformes com Airbnb generen dificultats als ciutadans com, per exemple, l’increment dels preus del lloguer. Conclou que és una qüestió que ha de ser resolta per les autoritats locals.

Tags:

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.