fbpx

Escriu aquí

Salut

L’acompanyament a la tercera edat

Compartir
terrassa sant gervasi park

habitacions sant gervasi park

Cuidar la gent gran, fonamental

La vellesa és una de les etapes de més rellevància vital i arribar-hi en les millors condicions possibles, tant personals com del nostre entorn, és fonamental. Són els últims anys de la nostra vida, en els que no hem de fer altre cosa que gaudir de cada moment i ser feliços amb el que ens envolta.

Tota mena de serveis

Des dels centres residencials Sant Gervasi Park i Augusta Park es proporcionen una sèrie d’activitats per fer que aquestes persones s’hi sentin acompanyades en aquesta important etapa. Ambdós centres s’organitzen en tres àrees d’actuació: l’àrea sanitària, l’àrea social i l’àrea de serveis.

La primera d’elles, l’àrea sanitària, consta d’un metge, infermeres, psicòloga, auxiliars de geriatria, fisioterapeuta, massatgista i podòleg. Amb tots aquests especialistes es procura una atenció personalitzada i ajustada a les necessitats de cada persona.

En l’àrea social, es procura el benestar i s’organitzen activitats en relació amb les preferències i necessitats dels seus clients. Disposen del cap d’àrea d’atenció al client, una treballadora social, una animadora socio-cultural, recepcionista i, també, servei religiós.

Ja per últim, l’àrea de serveis compta amb el responsable d’atenció al client, cuineres amb cuina pròpia, cambreres d’habitació i de menjador, perruquera, pedicura i manicura i bugaderia. Consideren essencial oferir un servei de qualitat i personalitzat.

terrassa sant gervasi park

Activitats especialitzades

Ambdós centres residencials ofereixen un programa complet d’activitats que inclouen des d’activitats festives fins a tallers de manualitats, sempre obertes als familiars. Aquestes activitats són voluntàries i molt recomanables. Són activitats que potencien l’àrea motora, amb gimnàstica i rehabilitació; l’àrea cognitiva, amb activitats que estimulen el coneixement, tallers de lectura i memòria;  l’àrea emocional i participativa, amb tallers per potenciar l’expressió personal, organització de festivitats i activitats d’oci com sortides al cinema, jocs de taula o excursions; i l’àrea funcional, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima autonomia possible en activitats diàries com l’alimentació el vestit o la higiene.  Són activitats individualitzades per a cada resident, en funció de les seves necessitats.

piscina augusta park

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.