fbpx

Escriu aquí

Actualitat

La importància dels aliments frescos

Compartir
verdures i hortalisses

Fruites i verdures al Mercat de Sant Pere

Menjar sa és fonamental

Els aliments frescos són aquells productes que no són processats, conservats ni manipulats. Per aquest motiu és recomanable consumir-los i, a ser possible, que siguin locals. Si els aliments que consumim són frescos, ens assegurem que la seva aportació de nutrients és de qualitat i en quantitat.

Aquesta mena d’aliments se solen vendre a granel i és el consumidor qui decideix la quantitat que vol. Generalment, han d’exhibir un rètol amb certa informació que variarà segons el tipus de producte (carn, peix, fruita, verdura, ous…).

En el cas d’aliments conservats biològicament, no hi ha dubte que s’hauran eliminat els riscos dels additius químics, antiaglutinants i conservants. Els tipus d’alimentació que destaquen per nodrir-se d’aliments frescos són l’ecològica i la vegetariana.

Els beneficis

Aquesta mena d’aliments solen aportar energia al cervell, ajudant a conservar la memòria en perfectes condicions. Els aliments frescos ajuden a la creació de neurotransmissors que comporten beneficis antioxidants, eviten alteracions en l’estat d’ànim controlant fins i tot la presència d’algunes substàncies neurotòxiques al cervell, i ajuden a memoritzar ja que augmenten la producció d’energia en les neurones.

Com comprar-los

Una manera d’adquirir aquests aliments és a través del mercat, les fires d’alimentació i supermercats especialitzats com Plus Fresc. En elles hi trobareu productes extrets del seu lloc d’origen i sense haver patit manipulacions.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.