fbpx

Withfor, agència immobiliària ètica

A Withfor volen que cadascun dels seus clients emprengui una travessia inigualable, segura i tranquil·la en la compravenda d´un immoble, acompanyat de professionals que vetllaran perquè prenguis les millors decisions.

Withfor és molt més que una agència immobiliària, ja que basa el seu treball en principis ètics i en un ferm compromís social. És una empresa amb una visió diferent, que consisteix en una manera de repensar l’activitat per incloure-hi factors ambientals, humans i ètics. Ofereixen un servei exclusiu i adaptat a les necessitats dels seus clients, protegint els seus interessos, per garantir una venda segura. El seu objectiu és acompanyar-te abans, durant i després del procés. Garanteixen un tracte personalitzat, basat en la confiança, la transparència i la responsabilitat.

Withfor, més enllà d’una agència immobiliària

El seu compromís és fer-te la vida més fàcil. Per això, t’ofereixen una varietat de serveis perquè no hagis de preocupar-te per res. Cuiden del teu habitatge com si fos pròpiament seu, mitjançant el servei de gestió de la propietat. 

Es basen en la seva experiència, el seu coneixement de mercat i una gran competència en temes legals. T’assessoren i porten a terme múltiples gestions per tu, i et mantenen informat en cada pas. A més, gràcies al servei de Personal Shopper Immobiliari, t’ofereixen una guia excepcional perquè trobis la propietat que més s’adapti a les teves necessitats. 

També disposen d’una cartera de proveïdors que han seleccionat segons els seus criteris ètics per facilitar els serveis relacionats amb la cura de la llar, i t’acompanyen per a garantir una integració ràpida, còmoda i fluïda a la ciutat de Barcelona a través del servei de relocation.

Un equip compromès amb tu i per a tu

Withfor està format per un equip de professionals internacionals i versàtils que estan sempre disposats a assessorar abans, durant i després de cada operació de compra o venda immobiliària, per garantir la seguretat i la legalitat vigent en tot moment. 

Withfor és una immobiliària ètica a Barcelona i per a Barcelona. Creuen firmament que la ciutat i els seus ciutadans mereixen un servei basat en la confiança, la transparència i la responsabilitat. 

Contacte 

Adreça: Passatge de Marimon 24, local 1, 08021 Barcelona.

Telèfon: 934 144 843 / 680 258 420

Província: Barcelona

Per a més informació, consulteu aquí la seva pàgina web.