fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Els idiomes i la feina van de la mà

Compartir

Els nens han d’aprendre idiomes des de petits i amb constància

El valor afegit dels idiomes és un fet, ja que la crisis econòmica i els alts percentatges d’atur a Espanya provoquen cada cop més competitivitat. Sabies que solament un terç dels espanyols saben anglès? I què 4 de cada 5 llocs de treball requereixen d’aquests coneixements?

Pel que fa als idiomes, i més concretament a l’anglès, el situem en la llengua per excel·lència perquè és la universal i ho parlen 45 països de tot el món. Es per aquest motiu que si no saps anglès ja es tanquen un terç de les portes per trobar feina. Entre les dificultats que hi ha per aprendre anglès a Espanya, i segons el director del Centre Vasc de Cognició, Cervell i Llenguatge Manuel Carreriras, trobem quatre: començar d’hora a aprendre idiomes, constància, tenir bons professors i veure la producció audiovisual estrangera en versió original. Veiem que, malauradament, a Espanya no hi ha constància ni tampoc visionem en VSO. Així és com la realitat es justifica quan diem que l’anglès segueix sent l’assignatura pendent. Espanya es situa en el segon país d’Europa amb el nivell mes baix d’anglès.

A banda d’això, cal recordar que l’anglès no és l’únic idioma que hauríem d’aprendre, ja que segons un informe d’Adecco o Infoempleo, cada vegada hi ha més ofertes de treball en les que es sol·liciten coneixements d’alemany o francès. Es per això que les llengües es converteixen en requisits imprescindibles, tant per als nens que l’estudien a les escoles com per als adults que no ho van aprendre quan eren petits.

Si parlem de la feina, segons una enquesta de la Població Activa (EPA) de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), els majors descensos en la taxa d’ocupació es donen a Catalunya. L’estudiant cada cop més veu els idiomes com a instruments essencials per a la seva carrera professional. Augmenta la competitivitat i el millor és qui ocupa la plaça vacant.

Escola IPSI. Al servei de l'educació integral

Escola IPSI. Al servei de l’educació integral

L’educació en llengües estrangeres s’ha convertit en la preocupació principal per als pares. Així, tenint en compte el que hem explicat, escoles com l’Escola Ipsi de Barcelona “consideren imprescindible un aprenentatge actiu de les llengües estrangeres”. Per això ofereixen cursos d’anglès, francès i alemany, amb un equip docent titulat a Regne Unit. I si no és titulat són persones natives o amb titulacions universitàries específiques. A més, al llarg del curs l’escola acredita a l’alumnat amb certificats oficials a nivell internacional. Si vols saber més informació, t’invitem a que visitis la seva web professional i t’informis del que oferta l’escola.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.