fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Diferents hotels de Barcelona acolliran persones durant la crisi del coronavirus

Compartir

El gran augment de contagis per coronavirus a  Catalunya, ha necessitat  crear en les diferents ciutats, espais on atendre les persones que ho necessitin. Barcelona també ho ha fet, tant des de iniciatives privades com hotels, a espais públics com la Fira de Barcelona.

Els hotels de Barcelona es converteixen en espai d’acollida     

Els recursos limitats de la sanitat pública ha fet que agents externs s’hagin de sumar per donar resposta. La solidaritat arriba de tot arreu com els grups de costureres, en diferents pobles s’han unit per cosir mascaretes i enviar-les a diferents hospitals.

A Barcelona, l’Hotel Cotton House ubicat a la Gran Via, acull des de diumenge malalts lleus diagnosticat de coronavirus. És un hotel de 5 estrelles convertit en un annex a l’hospital tan per atendre pacients com per convertir-ho en oficina tècnica.

Les persones que s’hi ingressaran seran aquelles que necessiten estar aïllades i per qüestions personals, socials o econòmiques, no poden fer-ho. Per tant, passaran la quarantena dins l’hotel i un cop entrin en una habitació ja no en podran sortir fins passat el temps prudencial de contagi.

 A més, també assistiran a persones sense sostre.

Durant aquesta setmana es prepararan fins a 5 hotels a Barcelona amb un total de 500 habitacions per afrontar la crisi sanitaria

Els dos hotels preparats són l’Hotel Praktik Vinoteca ubicat al carrer Balmes i el Praktic Bakery, del carrer Provença.

La Fira de Barcelona allotjarà un miler de persones en risc d’exclusió social

Centenars de barcelonins i barcelonines no poden assegurar el confinament per prevenir el contagi per coronavirus. És per aquest motiu que Barcelona posa al servei d’aquestes persones la Fira de Barcelona, prèviament condicionada. Inicialment hi haurà 150 llits i progressivament se’n incorporaran de nous. Aquestes persones tindran garantides les necessitats bàsiques com l’alimentació, seguretat sanitària front del contagi i higiene personal.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Següent