fbpx

Escriu aquí

Salut

La hidroteràpia del Residencial Augusta Park

Compartir

hidroterapia

La hidroteràpia es pot definir com aquella teràpia que utilitza l’aigua com eina terapèutica, per millorar o crear diverses simptomatologies. Els beneficis que ofereix el medi aquàtic per la recuperació física són molt elevats. L’aplicació de la hidroteràpia en els pacients actua en el sistema circulatori.

La temperatura calenta de l’aigua provoca una vasodilatació que millora la circulació així com la freda provoca una vasoconstricció, un augment de l’oxigen i un augment de relaxació.

Residencial Augusta Park implementa la rehabilitació aquàtica dos cops per setmana en un torn de matí i tarda amb una duració de 30 minuts.

L’activitat està dirigida pel fisioterapeuta. L’inici de la sessió consisteix en un escalfament de 15 minuts. Continuem amb exercicis específics que consisteixen en treballar les extremitats inferiors així com extremitats superiors d’una durada de 15 minuts cadascuna. Finalment apliquem hidromassatge durant 10 minuts.

“Per acabar, podem concloure que els nostres residents han obtingut una millor favorable a nivell psicològic i motor gràcies a la hidroteràpia”, ens explica Ignasi Martínez Moren, fisioterapeuta del Residencial Augusta Park.

residencial augusta park anunci
Adreça: c/ Copèrnic, 30-32 (08021, Barcelona)
Telèfon: 93 362 49 10
Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.