fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Hi ha solució al càrrega i descàrrega?

Compartir

carril bici carrega

Un problema constant

És una pregunta que segurament molt ens fem, especialment aquells que anem amb el cotxe i ho patim mentre anem conduint. Col·lapsa el trànsit, provoca soroll amb el clàxon, nervis i fins i tot en alguns casos colisions amb entre els cotxes.

El cas és que com bé sabem, existeixen zones habilitades exclusivament per a carregar i descàrregar, que fins i tot en algunes hores es converteix en estacionament pels turismes particulars. Tot i així és ben cert que aquestes zones són bastants limitades, i no hi ha les suficients per cobrir les necessitats de descàrrega proporcionalment pels locals i establiments que hi ha a Barcelona.

Per què mai se soluciona?

És per això que en la gran majoria d’ocasions, les furgonetes i camions han d’aturar-se en llocs que congestionen el tràfic urbà i molesten, concretament el que es coneix popularment com a ‘aturar-se en doble fila’.

És innegable que són molt molestos per a la circulació a la ciutat i pels que condueixen diàriament en zones que són potencials que ocurreixi encara més. Tot i així, els que descarreguen està clar que no tenen cap culpa, al cap i a la fi, únicament estan treballant i fan la seva feina i les seves tasques com poden, amb les condicions que han de fer-ho.

La pregunta clau

El problema pot estar en què la ciutat té poques zones habilitades per fer-ho, i fins i tot pot no estar preparada. Tan és el punt, que no és extrany veure cada dia alguns llocs on el propi carril bici o el carril bus, s’utilizen de càrrega i descàrrega, otorgant-li un ús que lògicament no és aquest.

El problema està en què en els últims mesos, a Barcelona, l’Ajuntament ha invertit molts diners en la construcció de carrils bici a la ciutat, i sembla que en alguns casos la utilitat que se li dona no és la corresponent que hauria de tenir. La pregunta és: hauríem d’invertir els diners que estem invertint com a ciutat en carrils bici, en invertint-los per adaptar la infraestructura urbana a casos com aquest, per tal de millorar la circulació a la ciutat?

Tags:
Article anterior
Següent article

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Següent