Escriu aquí

Tags:

GELATS SENSE GLUTEN NI LACTOSA

Compartir

Les terrasses i les gelateries de Barcelona han començat amb la seva particular temporada alta, ja que la calor d’aquests dies i dels quals vénen, evidència l’arribada de l’estiu.

L’estiu és època de gelats. No obstant això, quan cal estar atent als ingredients, la cosa es complica una mica. No hauria de ser difícil trobar gelats sense gluten ni lactosa.

Per aquesta mateixa raó, es realitza una selecció dels millors locals en els quals podràs rendir-te als teus sabors favorits, independentment de les diferents intoleràncies alimentoses o de les teves preferències en l’àmbit gastronòmic. 

 

GELATS SENSE GLUTEN NI LACTOSA

GELATS SENSE GLUTEN NI LACTOSA

 
GELAAATI DI MARCO

Aquesta gelateria s’ha posicionat com una de les més conegudes de Barcelona. Tots els seus gelats estan especialment elaborats per a ser el més saludables possible, gràcies als seus ingredients naturals i a l’absència de colorants i conservants.

A més, té una àmplia carta de sabors adaptada per a tota mena de necessitats alimentoses. Ofereix una gran selecció de sabors completament vegans.

Trobaràs a Gelaaati Di Marco al carrer Llibretería, 7.

 

LLAOLLAO

Llaollao és una de les franquícies amb més presència en tota Espanya. Els seus infinits sabors han convertit a aquesta cadena com una de les més buscades durant l’estiu.

El seu senyal d’identitat més important és que els seus productes no cas contenen gluten.

No obstant això, davant qualsevol dubte és important saber que en tots els seus establiments es pot consultar la llista dels al·lergògens de cadascun dels seus productes.

 

SHANTI GELATO

Shanti Gelato és un altre dels temples imprescindibles per a totes les persones amb intolerància o al·lèrgies a determinats ingredients. Ofereix una gran carta de sabors en els quals s’ha eliminat la presència de lactosa o gluten, per exemple.

A més, també té una secció dedicada als productes vegans.

Està situada al carrer de Canvis Vells, 2.

Tags::

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.