fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Free Tour a Barcelona: una nova manera de conèixer la ciutat

Compartir

Cada cop més, els anomenats free tour, estan més de moda entre la gent que viatge i va a veure diferents ciutats. Al inici d’aquest moviment, els clients que consumeixen els free tours, eren gent jove, (es normal al ser una proposta nova e innovadora, la de pagar segons la satisfacció d’aquella experiència). Però cada cop més, es més utilitzada per molta més gent, ja que el client no paga un preu fixa al guia per l’explicació del lloc visitat, sinó que els participants son els que al final del tour, valoren el treball del guia pagant el que ells mateixos considerin.

Els Free Tour o visites guiades gratis per Barcelona són una forma molt divertida de conèixer la ciutat. Aquests recorreguts ens permeten conèixer Barcelona, alhora que ens revelen dades històriques i curioses sobre els seus llocs més emblemàtics

Els free tour com diu el seu propi nom, són recorreguts a peu que no tenen un preu establert i som els participants els que al final de tour valorem el treball del guia, pagant el que considerem. Com a orientació, podem tenir en compte que un tour de similar recorregut, té un cost aproximat de 15-18€ per adult.

Generalment no és necessari reservar places amb antelació, perquè no tenen un aforament limitat. Només es requereix estar puntual en el punt de trobada.

 

Diferents Free Tours

Barcelona de Gaudí

Si volem veure més de la ciutat, també tenim l’oportunitat de realitzar tours gratis per la part més modernista. El trajecte ens guia a la Casa Batlló, La Pedrera, la Sagrada Família i el barri de l’Eixample.

Centre històric des de la Plaça Nova

Tots els dies des de la Plaça Nova situada en la Catedral de Barcelona, es realitzen dues visites guiades gratis (espanyol i anglès). L’horari és a les 11:00h en tots dos idiomes i a la tarda només en espanyol a les 15:30h.

Amb aquest itinerari podem recórrer més de dos mil anys d’història. Comencem per la ciutat romana de Barcino, continuem a l’Edat mitjana, fins a conèixer la part més moderna de Barcelona. La visita guiada té una durada aproximada de tres hores.

Si vols pots reservar amb antelació les places o simplement pots estar amb almenys deu minuts d’antelació en el lloc de trobada..

Visites guiades gratis per Barcelona des de Plaza Catalunya

Des de la Plaça de Catalunya, els guies professionals de Feel Free Tour, realitzen recorreguts en espanyol pel barri antic, començant per les Rambles i acabant en Palau de la Música. Aquest tour recorre els llocs més trendys de la ciutat.

El recorregut té una durada de dues hores i mitja. Els horaris d’aquests tours són els dilluns, dimarts, dijous i dissabte a les 10:30h. Els dimecres, divendres i diumenge a les 16:30h.

Els grups són reduïts i encara que no és necessari reservar amb antelació, pots fer-ho online. En cas que no reservis, pots simplement presentar-te en la plaça amb almenys 10 minuts d’antelació i buscar als guies de les camises grogues.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.