fbpx

Escriu aquí

Salut

Foto depilació: ¿La depilació definitiva?

Compartir

Quan es tracta de foto depilació, parlem de l’aplicació de llum polsada que es realitza a través d’una làmpada xénon.

Fa ja any que aquesta tecnologia va arribar per quedar-se, la foto depilació permet a homes i dones tenir una solució de llarga durabilitat o inclòs definitiva. Al llarg del temps ens hem acostumat a termes com foto depilació o depilació làser, ja sigui per experiència pròpia, per terceres persones o simplement d’oïda.
Però sabem en què consisteixen exactament aquestes tècniques de depilació que permet tenir resultats garantits i sense dolor? Coneixem la diferència entre depilació làser i depilació amb llum polsada? Són aplicables a tothom i per totes les zones?

depilació 1

En què consisteix la foto depilació?

La depilació làser és una tècnica més coneguda generalment, però la depilació amb llum polsada o també coneguda com a IPL, és una tècnica més puntera que ha aconseguit polir els resultats de la foto depilació adaptant-se a pràcticament tot tipus de pèl i de pell. Cal destacar que és un tractament de depilació definitiu i pràcticament sense dolor.
En ambdues tècniques s’utilitza el mateix mètode, utilitzar la llum per convertir-la en calor i aconseguir la destrucció del fol·licle pilós quan s’aplica sobre el pèl. Els resultats definitius que es poden aconseguir gràcies a la foto depilació són possibles gràcies a l’acció tèrmica que es genera i que promou la debilitació i la posterior destrucció de l’arrel de forma que el pèl no torni a créixer.
En el cas de la foto depilació amb llum polsada, l’aplicació de la llum s’aplica a través d’una làmpada de xénon. Són imprescindibles diverses sessions i els experts avisen de què és fonamental ser constant per aconseguir els resultats desitjats. Tot i això, el nombre de sessions variarà en funció del tipus de pèl i de les zones que es vulguin tractar, s’aconsella realitzar almenys una sessió cada 2-4 mesos.
El dia d’avui, la depilació permet tractar amb garanties el pèl de totes les zones del cos i aconseguir uns resultats òptims sense importar el color del pèl o la pigmentació de la pell. Les característiques d’aquest tractament permeten escollir entre eradicar de forma definitiva el pèl o reduir-lo en determinades zones sense eliminar-lo totalment.

depilació 2

¿És la foto depilació apte per a tothom?

Encara que els tractaments de bellesa hagin sigut sempre més demandats per dones, avui en dia, els homes cada vegada són més usuaris d’aquesta classe de serveis, com en aquest cas de la foto depilació. Ja que aquesta tècnica també els hi permet eliminar el pèl definitivament.
Normalment és una tècnica que no té majors contradiccions ni efectes secundaris, més enllà d’una possible irritació de la pell una vegada acaba la sessió, ja que és una tècnica innòcua i no invasiva. Si bé és cert que es desaconsella recorre a aquesta tècnica en el cas d’estar embarassada o tenir algun problema de pell. En el cas de certes malalties com poden ser l’epilèpsia o l’etapa posterior a un càncer no és recomanable aquest tipus de tractament estètic.
En aquest cas com en el cas de qualsevol altre tractament, la millor opció és consultat un especialista per aclarir dubtes sobre les nostres circumstàncies i el nostre perfil, així podràs realitzar-te el tractament amb tota seguretat.
Si t’animes a eradicar el pèl de manera definitiva no dubtis en contactar amb els centres Benestar, fa més de 15 anys que investiguen per millorar les tècniques de tractaments corporals oferint un servei global amb l’última tecnologia.

depilació 3

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.