fbpx

FisioBcn

El centre de fisioteràpia FisioBcn, a SarriàSant Gervasi, ofereix una fusió completament innovadora de l’última tecnologia amb un equip multidisciplinar de professionals amb més de 20 anys d’experiència en el sector. Però, d’on emana aquest èxit?

Innovació en fisioteràpia de Sarrià-Sant Gervasi

FisioBcn basa els seus tractaments en la fisiotecnologia, una combinació que permet implantar revolucionaris tractaments i solucions més eficaces que optimitzen la recuperació de les dolències. Gràcies a aquesta tecnologia, son capaços d’aplicar tractaments específics a qualsevol tipologia de lesió, dissenyant un pla concret de recuperació progressiu i programat. 

A més, empren aparells tecnològics per a completar un tractament eficaç i òptim, com per exemple el tergumed 700, tecarteràpia, physium multitherapy, ones de xoc, magnetoteràpia d’alta intensitat i normal, iMoove 200 i AlterG. 

Guanya en temps i diners

Tot plegat, s’ha de sumar al grup de professionals que t’acompanyen en tot el procés de recuperació. Es caracteritzen per les seves ganes i capaciptat de disposar de l’última tecnologia en fisioteràpia a Sarrià-Sant Gervasi. 

Gràcies a ells, els clients experimenten una recuperació més ràpida i efectiva. Dels seus tractaments, destaquen la reducació de la propiocepció, potenciació muscular, osteopatia, massatge terapèutic, flexibilització i estiraments. 

Resultat òptim en fisioteràpia a Sarrià-Sant Gervasi

Tracten temes de fisioteràpia traumatològica, prequirúrgica, postquirúrgica, pediàtrica, neurològica, domiciliària i esportiva. També, ofereixen fisioteràpia del sol pèlvic, així com consells i seguiment de dietètica i nutrició. 

Si estàs cansat de tractaments que no acaben de funcionar del tot, prova l’exclusiu sistema de fisiotecnologia amb unes promocions excepcionals. Tindràs descompte per recomanació o per ser un nou client. Però no pateixis, que tot i no poder gaudir de descomptes, la carta de tractaments tenen uns preus súper competitius

Contacte

Adreça: Carrer de Guillem Tell, 51, 08006 Barcelona

Telèfon: 932178655

Província: Barcelona

Per a més informació podeu consultar la seva pàgina web