fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Fira de tendències culturals

Compartir
fira de tendencies culturals

fira de tendencies culturals

Barcelona Trends Fair celebra la seva primera edició

Finalment serà durant el primer semestre de 2016 que tindrà lloc a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona, la primera edició de Medhouse Barcelona Trends Fair, una fira de tendències culturals que proposa una visió completa i diversa de la fervent creativitat que té lloc a Barcelona. Havia de ser aquest mes de juliol però l’estrena s’ha hagut d’ajornar uns mesos. Per a qualsevol entitat o particular interessat en la cultura, Medhouse serà un bon aparador de marques i creadors, de noves formes de fer i de promoure la cultura a la ciutat. També serà un bon lloc per fer una mica de networking: una àgora on contrastar projectes i trobar socis, col·laboradors i contactar amb el públic.

S’hi duran a terme taules rodones, trobades informals i fast talks que tractaran temes com noves formes de comunicació, la sostenibilitat, la producció de proximitat i KM0. Altres aspectes que s’abordaran són, per exemple, com trobar finançament per fer projectes (públic, privat i crowdfunding), el creixement i la internacionalització… Per accedir a les jornades professionals, caldrà acreditar-se prèviament a través del web de Medhouse.

Gastronomia

MEDSQUARE serà el nom de la plaça exterior de la Fabra i Coats, que es converitrà durant aquests dies en un punt de trobada cultural, gastronòmic i d’oci per a tots els assistents. Actuacions musicals, teatre, dansa, circ, sessions infantils i djs ompliran la plaça de programació. A més, la plça comptarà amb una zona gastronòmica de foodtrucks, amb una mostra de diferents tipus de cuina d’arreu del món.

Espai de creació i innovació

Medhouse tindrà lloc a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona, ubicat en un edifici emblemàtic del patrimoni industrial de la ciutat. És un nou concepte d’equipament cultural que dóna suport a la creativitat, el talent i la innovació.

La Fabra i Coats pretén estar en estret contacte amb la creació més emergent i amb els diferents col·lectius locals. Un altre dels objectius principals és convertir-se en un espai amb projecció internacional i ser un node central de la xarxa d’equipaments Fàbriques de Creació de Barcelona, impulsades de l’Institut de Cultura de Barcelona.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.