fbpx

Farmàcia Gemma Hernàndez

La farmàcia Gemma Hernàndez és un establiment de caràcter familiar, format per farmacèutics, tècnics auxiliars de farmàcia, especialistes en ortopèdia, dermocosmètica i màrqueting entre altres camps. És una farmàcia de barri que està a prop dels seus clients.

Treballen dia a dia per solucionar els teus dubtes o problemes relacionats amb el manteniment o millora del teu benestar. S’actualitzen contínuament per oferir-te l’atenció de qualitat que mereixes. Sempre al dia en els últims productes i tendències de farmàcia perquè expliquis amb un gran ventall de productes especialitzats. La qualitat i el bon servei és una prioritat per a l’equip, així com la fiabilitat i seguretat.

Serveis de la farmàcia Gemma Hernàndez

Perforació de lòbul

Si vols fer-te una perforació a l’orella, disposen de l’equip professional i material adequat per realitzar forats a les orelles en nadons i adults. Compten amb un equip amb anys d’experiència en aquesta tasca. No hi ha mare i pare que es plantegi anar a un altre lloc a posar les arracades al seu nadó que no sigui en la farmàcia Gemma Hernàndez.

Test de colesterol, triglicèrids i glucosa

Realitzen anàlisis de glucosa, colesterol i triglicèrids amb tan sols una gota de sang.

El seguiment d’aquests valors és molt important per a poder avaluar un tractament o alguna malaltia, i així ajudar a fer que els valors sanguinis estiguin dins els límits saludables.

Preparació medicació personalitzada SPD

La preparació de medicaments inclou qualsevol tipus de manipulació, fraccionament, i personalització d’un producte primari adaptat al pacient. Ofereixen la medicació que necessita per a una setmana, separada per dies i hores de pressa, disposada en envasos especialment dissenyats per evitar confusions i facilitar al màxim el compliment del tractament.

Desfibril·lador

Disposen d’un desfibril·lador extern automàtic (DEA), un aparell electrònic portàtil que diagnostica i tracta l’aturada cardiorespiratòria, per si es donés el cas que qualsevol client o veí de la zona el pugui necessitar.

Ortopèdia

A la farmàcia hi trobareu ortopèdia menor, amb totes les possibles pròtesis i optessis més freqüents. Podeu venir a buscar allò que necessiteu, sempre estem nosaltres per guiar la vostra recerca.

Diagnòstic dermogenètic personalitzat

A la farmàcia Gemma Hernàndez saben que la base d’un bon tractament és un bon diagnòstic, per això ofereixen un diagnòstic dermo-genètic personalitzat que permet al client conèixer la seva predisposició a envellir.

Homeopatia i Flors de Bach a la farmàcia Gemma Hernàndez

Volen el màxim estat de salut per a tots. Per això, des de la farmàcia no només ofereixen consell en la medicina tradicional, sinó en totes les eines de què disposen, com l’homeopatia i les flors de Bach per oferir-vos tractaments personalitzats.

Servei de risc cardiovascular

A la Farmàcia Gemma Hernàndez Miquel és molt senzill conèixer el RCV, sent suficient una simple gota de sang del dit per conèixer:

  • El perfil lipídic, que ens mostra el contingut dels principals greixos en sang com el Colesterol total, colesterol bo (HDL), dolent (LDL) i triglicèrids.
  • El sucre en sang: per a això mesurarem la glucosa.

Contacte

Adreça: Carrer Major de Sarrià, 70, 08017 Barcelona

Telèfon: 932 03 08 64

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web