fbpx

Escriu aquí

Actualitat

Els estudiants del Salesians de Sarrià fabriquen pantalles de protecció

Compartir
Salesians de Sarrià

El Joel Lozano i Pol Urbano, dos alumenes de l’escola Salesians de Sarrià fabriquen de forma voluntària i solidària juntament amb l’escola, pantalles de protecció per entregar a hospitals i residències de gent gran.

El Joel Lozano i el Pol Urbano actualment cursen el Grau Superior de Programació de la producció en fabricació mecànica. Però a banda, tenen una gran inquietud per la impressió en 3D que els fa interessar-se en el tema i seguir aprenent més enllà de la formació acadèmica.

Tots dos van decidir actuar i formar part de la solució durant la pandèmia del covid-19. Queda clar que no o volien quedar-se amb els braços creuats. Així que animats a implicar-se en aquest projecte van comptar amb el lideratge del professor Pau Giralt, membre del departament de Mecànica i Automoció de l’escola.

Els Salesians de Sarrià es coordina amb la xarxa de voluntaris Coroanvirus Makers

Així va començar la iniciativa. La unió de dos estudiants i un professor que dissenyen unes viseres de protecció contra el virus que tan mal està provocant a la nostra societat. Posteriorment aquestes pantalles són construïdes mitjançant tècniques d’impressió 3D. Cadascú d’ells treballa des de casa, però en coordinació constant.

Ja s’han creat 550 pantalles de protecció

De fet, és tal el resultat que ja han fabricat 550 pantalles de protecció. Per tal de distribuir-les als serveis que més ho necessiten, l’escola s’ha adherit a la xarxa de voluntaris Coronavirus Makers. Han repartit les 550 pantalles de forma coordinada amb altres iniciatives que produeixen aquest mateix material de protecció. S’han entregat a l’Hospital de Bellvitge, residències de gent gran de Sarrià i algun altre punt de la ciutat de Barcelona.

Però això no acaba aquí. És tal el compromís que han generat aquests dos joves buscant solucions sanitàries a la pandèmia que també creen altres peces de plàstic pels hospitals. Un exemple d’aquestes peces és un enginy que permet als doctors obrir portes sense tocar cap botó.

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.