fbpx

LCI Barcelona


LCI Barcelona és l’escola de disseny, creativitat i innovació més internacional de la capital catalana gràcies als 23 campus repartits en els 5 continents que té la xarxa canadenca LCI Education, a la qual pertany. Nascuda en 2013 després de l’associació entre LCI Education i l’Escola de Moda Felicitat Duce, LCI Barcelona és un referent en l’àmbit de la formació en disseny, animació, fotografia i management d’indústries creatives i, any rere any, atreu estudiants de tot el món que volen convertir-se en professionals competitius.


El projecte educatiu de LCI Barcelona

La metodologia formativa d’aquesta escola està basada en l’experiència i la pràctica professional. Ofereixen una plataforma d’educació dinàmica i en constant actualització, estretament connectada amb el context social, cultural i econòmic per a integrar i transmetre a l’alumne l’evolució de les tècniques i les necessitats de les persones, empreses i institucions. LCI Barcelona treballa fermament per a fomentar el potencial creatiu i humà de cadascun dels estudiants que formen part de la seva comunitat, mitjançant una metodologia que combina el rigor acadèmic i el dinamisme de les indústries creatives. Per a dur-la a terme, l’escola està integrada per un col·lectiu de professionals compromesos amb la consolidació d’un centre de creació i experimentació en continu desenvolupament, promovent l’esperit de col·laboració i sostenibilitat en el disseny i la societat.

El Campus

LCI Barcelona està situat a Sarrià-Sant Gervasi, districte amb una elevada activitat comercial, cultural, de restauració i oci. El setembre de 2015, LCI Barcelona va estrenar les seves noves instal·lacions al carrer Balmes 209, que durant 2020 es van veure ampliades amb l’annexió de carrer Balmes 207. El campus disposa de l’equipament i la tecnologia necessària per a fomentar el talent de cada estudiant a través de la realització de tota mena de projectes. Els alumnes tenen l’oportunitat de formar-se en un espai dissenyat amb l’objectiu de despertar la seva inspiració, de manera que puguin aprofitar al màxim el seu potencial creatiu.

El campus de LCI Barcelona consta de 3500 metres quadrats distribuïts en dues plantes amb un total de 31 aules concebudes segons les necessitats de cada àrea (disseny de moda, gràfic, interiors, producte, videojocs, animació 2D i 3D i fotografia). Disposa d’espais polivalents, que permeten usos molt diversos, i altres més especialitzats com el TecnoFab, el AulaLab, els FotoLabs, les aules d’informàtica, etc. En total, les instal·lacions tenen capacitat per a formar a 1500 estudiants cada curs.

En els seus més de 700 metres quadrats d’espais comuns, els estudiants disposen de tots els serveis i comoditats: biblioteca, cafeteria i zona d’exposicions, a més de l’Àgora, centre de l’activitat social de la comunitat LCI Barcelona. El campus proporciona l’ambient idoni per a l’estudi, la reflexió, la inspiració, l’experimentació i la creació. Dins d’aquest entorn de dinamisme i desenvolupament del talent, els alumnes poden beneficiar-se de formar part de l’escola de disseny, creativitat i innovació més internacional de Barcelona.

Contacte

Adreça:  Carrer de Balmes, 209, 08006 Barcelona

Telèfon: 932 37 27 40

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web