fbpx

Fundació Collserola

La Fundació Collserola, constituïda l’any 1994, és la titular de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia de Barcelona; l’escola Avenç de Sant Cugat del Vallès i l’escola Ramon Fuster de Bellaterra. Les escoles de la Fundació són finançades amb fons públics per la signatura d’un concert amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. El motor de tot aquest conjunt es troba en l’energia i la capacitat de síntesi que van caracteritzar des del principi l’escola Frederic Mistral, fundada l’any 1967, per un grup de professionals de l’ensenyament que, en aquell moment, volien una escola completament diferent del que eren les escoles oficials.

Objectius de la Fundació Collserola

Els objectius de la Fundació continuen sent, com en aquells inicis, la creació i el sosteniment de centres educatius de la més gran qualitat de serveis possible, amb independència de qualsevol grup polític o ideològic i d’acord amb les característiques essencials del seu projecte educatiu, compromeses amb el pluralisme, la laïcitat, la catalanitat i els valors universals. Des de sempre, s’ha exclòs l’afany de lucre com a objectiu i els resultats econòmics es dediquen, any rere any, a la millora de les instal·lacions i dels equipaments escolars, a l’increment del nombre i la qualitat dels serveis pedagògics i al suport de les diferents iniciatives socials i culturals del nostre país.

Actualment, formen part de la Fundació Collserola més de 5.000 alumnes i les seves famílies, així com més de 300 professionals de l’educació. Per altra banda, la voluntat de completar l’oferta educativa, per a poder respondre amb major eficàcia a les diferents necessitats de les famílies i de la comunitat educativa, ha portat a incorporar al grup diversos centres. Entre aquests es troben la Fundació Bellaire, titular de l’escola d’educació especial Escola Bellaire; la Fundació Els Xiprers, que atén persones majors de 18 anys amb Trastorn d’Espectre Autista; la Fundació Cim d’Estela, que té com a finalitat oferir serveis d’activitats de lleure i monitoratge i la Fundació Institut de Psicologia, dedicada a proporcionar serveis de salut i tractaments especialitzats en l’àmbit de la psicologia, la psiquiatria, la psicopedagogia i la logopèdia.

Contacte

Adreça: Passeig de Sant Gervasi, 83, 85, 08022 Barcelona

Telèfon: 934 17 53 73

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web