fbpx

Col·legi Sil

El Col·legi SIL es va fundar en 1962, sent considerat com a Centre Reconegut Superior el 14 de novembre de 1978. Des de llavors ha impartit els ensenyaments des de maternal fins a batxillerat, amb dedicació i un gran sentit educatiu, introduint l’ensenyament de l’anglès al 1978. El centre s’ha actualitzat i adaptat als nous models socials.

Instal·lacions del Col·legi Sil

L’escola compta amb tots els equipaments necessaris per afavorir l’educació i el creixement dels alumnes: sala d’actes, menjador, piscina climatitzada, tres pistes poliesportives, sala d’informàtica, sala d’audiovisuals, sala de música, laboratori (física, química, biologia i tecnologia) i cuina pròpia.

Fomentar les tres llengües

Al Col·legi Sil es fomenta el català, el castellà i l’anglès com a llengües vehiculars d’altres aprenentatges. Ofereixen la possibilitat de fer exàmens de Cambridge tant a primària com a secundària, i l’opció de treballar amb la llengua francesa durant l’educació secundària obligatòria.

Serveis del Col·legi SIL

L’escola posa a disposició de les famílies un ampli ventall de serveis:

Servei de mitja pensió

El col·legi compta amb la seva pròpia cuina on s’elaboren tots els àpats i berenars. A l’espai del migdia, els alumnes estan atesos per un equip de monitors en anglès.

Transport

El col·legi disposa d’un servei d’autocar que cobreix una gran part de l’àrea de Barcelona Ciutat.

Servei d’acollida al Col·legi Sil

Aquest servei s’ofereix de 7.30 a 9.00 h i de 17.00 a 18.30 h. El col·legi ofereix un servei d’acollida per a aquelles famílies que ho sol·licitin tant al matí com a la tarda. Els encarregats de supervisar aquest servei son els docent del propi col·legi.

Logopèdia

Suport de logopèdia disponible per als seus alumnes, des de l’etapa d’infantil i sense cap cost addicional.

Contacte

Adreça: Av. del Tibidabo, 28, 08022 Barcelona

Telèfon: 932 12 67 54

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web